Iris Mulej razkrila, da materinstvo nikakor ni enostavno

Iris Mulej razkrila, da materinstvo nikakor ni enostavno (foto: Zaklop) Zaklop
22. 10. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je priznala, da je včasih materinstvo še kako zahtevno in stresno.

"Bošček moj ... Tu je bil sicer Arron še dobre volje, sva se igrala, mami je seveda par luštnih slikic naredila, potem pa kar naenkrat jok. Najprej sem mislila, da je lačen ... Ni bil. Potem, da noče biti več na tleh in hoče v naročje, tudi to ni bilo ok in se je drl kot za stavo. Potem zobki, pa krčki ... Vse smo namazal in zmasiral, novo pleničko dali pa nič ni bilo ok, na koncu je že vreščal, ne jokal! Še vedno ne vem kaj je bilo, v glavnem, zdaj se je končno pomiril pri meni na prsih, zaspal je, vmes pa revež še vedno ihti od joka," je prestrašena zapisala Iris Mulej.

Kaj hitro se ji je na Instagramu oglasila tudi slovenska manekenka in blogerka Sanja Grohar, ki ji je dejala, da se sama sooča s podobnimi situacijami. "Ne kompliciraš jaz isto razmišljam. Poskusim vse in upam da se pomiri, v kolikor naslednji dan ne bi bil ok bi mogoče poklicala zdravnika. Mislim da dokler ni neka huda vročina ni hudega. Jaz sem v res težkih dnevih dala ibuprofen za dojenčke, da je olajšalo bolečino," jo je potolažila Sanja.

Vsekakor materinstvo ni enostavno, a vidi se, da je Iris pisano na kožo, saj svojima dvema malčkoma posveča zares veliko pozornosti in časa in ju naravnost obožuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bošček moj 😢 ... tu je bil sicer Arron še dobre volje, sva se igrala, mami je seveda par lušnih slikic naredila, potem pa kar naenkrat jok. Najprej sem mislila, da je lačen... ni bil. Potem, da noče bit več na tleh in hoče v naročje, tudi to ni bilo ok in se je drl kot za stavo. Potem zobki, pa krčki... vse smo namazal in zmasiral, novo pleničko dal pa nič ni bilo ok, na koncu je že vreščal, ne jokal!!! 😰😓 Še vedno ne vem kaj je bilo, v glavnem, zdaj se je končno pomiril pri meni na prsih, zaspal je, vmes pa revež še vedno ihti od joka 💔 Kaj vi naredite mamice, ko vse probate in ne veste, zakaj vaš sonček tako joka. Če se Arron nebi umiril bi verjetno poklicala zdravnika... a kompliciram? 🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬🤷🏻‍♀️ • • • • Da ne odgovarjam kasneje vsaki posebej, igralna podloga @elodiedetails je iz @malizakladi #elodiedetails #happybabyboy #beautifulsunnyday #bananaleaf

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on