Iris Mulej razkrila, kaj njena mala princeska najraje zajtrkuje, ob pogledu na malo Isabello boste osupnili

Iris Mulej razkrila, kaj njena mala princeska najraje zajtrkuje, ob pogledu na malo Isabello boste osupnili (foto: Zaklop) Zaklop
14. 4. 2020

Slovenska manekenka in podjetnica Iris Mulej ne skriva, da je njena princeska Isabella navdušena nad jajčnimi jedmi.

"Lahko me kličete tudi “jajceholik”. Isabella res obožuje vsa jajčka. Kuhana, pečena, omlete ... Naslednja stopnja so vsa čokoladna jajca oziroma pirhi pri katerih se še zdaj ne more odločiti ali se veseli bolj čokolade ali igračke. Na najvišji stopnički veselja pa bi lahko rekla, da so vsa jajca igračke, ki v notranjosti skrivajo razne mladičke, kjer seveda prevladujejo dinozavrova jajca," je na svojem Instagram profilu zapisala Iris Mulej in pokazala svojo malo princesko.

Isabella postaja zares prava lepotica, ki jo krasijo čudoviti dolgi lasje, že zdaj pa je jasno, da je lepoto podedovala po svoji mami in da ji bodo vrata modne industrije na stežaj odprta.

Prav neverjetno je videti, kako je vsak dan bolj podobna Iris in v kakšno lepotico odrašča. Verjetno ni prav daleč dan, ko bo lahko zakorakala po modnih pistah in osupljala s svojo lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐣🐰First thing in the morning! • Lahko me kličete tudi “jajceholik”🥚🙈😂🥚Isabella res obožuje vsa jajčka. Kuhana, pečena, omlete... naslednja stopnja so vsa čokoladna jajca oziroma pirhe pri katerih se še zdaj ne more odločiti ali se veseli bolj čokolade ali igračke. Na najvišji stopnički veselja pa bi lahko rekla, da so vsa jajca igračke, ki v notranjosti skrivajo razne mladičke, kjer seveda prevladujejo dinozavrova jajca. 🥚🐣🐥🐢🦕🦖 A poznate še kakšnega fena jajc/pirhov? Jaz sem bila (in ostajam) predvsem fen čokoladnih 🙈😋. • • • • #ᴇᴀsᴛᴇʀᴇɢɢs #eastereggs🐣 #easter2020🐰 #easterdecorations #easterdecoration

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on