Iris Mulej razkrila, kako se bori proti celulitu in pokazala svoje čvrste in vitke noge

Iris Mulej razkrila, kako se bori proti celulitu in pokazala svoje čvrste in vitke noge (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 4. 2022

Vedno je slovela po svojih dolgih nogah, ki so jih številni občudovali še v časih, ko je kraljevala na modnih pistah.

Iris Mulej je zdaj predvsem mamica in podjetnica ter spletna vplivnica, ki živi precej drugačno življenje, kot ga je živela takrat, ko je bila manekenka in fotomodel. Kljub temu, da je manekensko kariero obesila na klin, pa še vedno izjemno dobro skrbi zase. Posledica tega je, da je še vedno videti kot takrat, ko je veljala za eno uspešnejših manekenk.

Svojim sledilkam na Instagramu občasno razkrije kakšno svojo lepotno skrivnost oziroma namig, ki pride še kako prav. Tokrat jim je pokazala, kako se loteva nege svojih čudovitih nog in kako poskrbi za to, da se ji ne nabira celulit. Gre za kombinacijo masaže, masla za telo in pilinga, kot je razkrila v zapisu ob fotografiji, na kateri so v prvem planu prav njene noge.

"Med tuširanjem uporabim piling za telo iz vrtnice, ki lepo odstrani odmrlo kožo, ter pospeši prekrvavitev (in noroooo diši). Po tuširanju kožo še dodatno prekrvavim s suho ščetko in zmasiram z valjčkom (tako se tudi anticelulitno maslo krasno vpije v kožo)😉👍," poudarja Iris.

Zagotovo bo njen namig marsikateri dami prišel še kako prav, saj se nezadržno bliža letni čas, ko marsikatera rada izbere kratko krilce ali hlačke ter pokaže svoje noge.