Iris Mulej razkriva, kako ohranja zavidanja vredno postavo!

Iris Mulej razkriva, kako ohranja zavidanja vredno postavo! (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
Vir: Nova
17. 7. 2018

Številni všečki in laskavi komplimenti. Vsega tega je deležna lepotička Iris Mulej, ki je dokaj hitro po porodu spet fit. Njena princeska Isabella je septembra dopolnila dve leti, ona pa nam je zaupala, kaj ji je pri tem bilo v pomoč.

Temnolaska je pod budnim očesom javnosti, saj si je na družabnih omrežjih pridobila že čedno število sledilcev, ki občudujejo njeno družinsko življenje in zavidanja vredno postavo.

Pa jo je bilo kdaj strah, da po porodu ne bo imela nikoli več stare postave? "Ne, nikoli se nisem s tem obremenjevala," prizna Iris, ki se ji za to kaj dosti ni bilo treba truditi. Zaradi prevelike izgube teže se je kar nekaj mesecev trudila pridobiti kilograme. "Tako da mi je v približno pol leta uspelo s 50 priti na 56 kg in zdaj sem tu nekje. Moja teža se giblje med 54 in 56 kilogrami. Od nekdaj sem imela srečo, da se nisem redila. Tisti, ki me poznajo, vedo, kako zelo sladkosneda sem in da se nikoli ne upiram sladkarijam," z veseljem pojasni Iris in doda: "Ker se mi pač nikjer ne poznajo – za zdaj. Očitno imam res dobre gene."

Ko se je pred tedni rokam lepotnega kirurga prepustila Anja Jenko, nas je zanimalo, ali o čem takem razmišlja tudi Iris. Nekatere mamice namreč pomislijo tudi na obisk kirurga, saj se telo po porodu lahko močno spremeni. "Ne, ker nimam česa spreminjati. Nimam razvlečene kože na trebuhu, niti ene strije nisem dobila niti celulita. Morda so le prsi malce bolj povešene zaradi dojenja, vendar kakor pravijo mamice, se koža, ko nehaš dojiti, vrne v prvotno stanje. Seveda, če ni ekstremno raztegnjena – in pri meni na srečo ni! Sicer pa Isabella pri 21 mesecih še vedno doji in se s prsmi ne obremenjujem. Enkrat so bolj polna, drugič bolj prazna," z nasmeškom pojasni Iris, prepričana, da pri lovljenju forme ne gre odkrivati tople vode.

Recept se namreč skriva v zdravi prehrani, veliki količini vode in gibanju. In kaj poleg tega še svetuje vsem mamicam, ki poskušajo priti nazaj v formo? "Pa rade naj se imajo, z malce bolj ali manj čvrstim trebuščkom. In ko jim zmanjka samozavesti, naj se vedno opomnijo, da so za svoje otroke popolne in najlepše mame na svetu," za konec še poudarja lepotička.

Foto: Bernarda Plavšič