Iris Mulej: Rodila bo doma

Iris Mulej: Rodila bo doma (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
14. 7. 2016

Ko je ena izmed naših najpriljubljenejših manekenk Iris Mulej oznanila, da z izbrancem Admirjem Barčićem pričakujeta otroka, je v medijskem prostoru novica hitro vzbudila veliko pozornosti. In čeprav smo v naši reviji o njenem veselem trenutku že spregovorili, smo se tokrat z Iris pogovarjali o njunih načrtih za prve dni po porodu ter o njenem poletnem uživanju v Budvi.

Iris od nekdaj slovi po zavidanja vredni postavi in prav nič drugače ni niti v nosečnosti. Kot nam je povedala, je novinarje vedno zanimalo, kakšen je njen skriti recept.

"Z vprašanjem, kako skrbim za svoje telo, se srečujem, odkar pomnim, in včasih mi je kar nerodno priznati, da se ne trudim in jem vse, kar mi paše, predvsem pa imam rada sladke stvari, s čokolado na vrhu," nam je sramežljivo priznala in dodala, da tudi treningu posveča bolj malo pozornosti. "V resnici redno le takrat, ko imam kakšno pomembno fotografiranje ali modno revijo. Pač imam dobre gene. In po istem sistemu živim zdaj, ko sem noseča," nam je povedala in dodala, da se treningu izogiba tudi zaradi nasveta ginekologinje. "Zato pa zdaj toliko bolj uživam doma na terasi ali na plaži, veliko berem in umirjeno preživljam to lepo nosečniško obdobje skupaj z dragim," pojasnjuje Iris, ki poskuša čim manj komplicirati.

Čeprav z dragim že vse od začetka nosečnosti živita v idilični Budvi, nam je temnolaska priznala, da se v Slovenijo redno vračata. "Slovenijo obiščeva približno enkrat na dva meseca in se takrat tudi vidiva z domačimi," pove in dodaja, da je mami, s katero se sicer odlično razumeta, v Črni gori še ni obiskala. "Mami me za zdaj v Črni gori ne more obiskati, saj trenutno skrbi za šest otrok, svojo hčerko, mojo mlajšo sestrico, ter pet otrok, ki so pri njej v rejništvu, najmlajši je star komaj tri leta," nam je povedala Iris, ki bo sicer svojo prvorojenko pozdravila v Sloveniji. "V Sloveniji bom mesec dni pred porodom in mesec dni po njem, večinoma pa bo z mano tudi Admir," nam je pojasnila lepotica, ob kateri bo v porodni sobi tudi njen izbranec.

In prav zato, da bi lahko z družinico preživel kar se da veliko časa, je Admir, Irisin izbranec, kljub razgibani naravi dela - je namreč direktor ameriške varnostne agencije - zdaj poslovno osredotočen prav na Budvo. "Njegovo delo je zdaj locirano predvsem v Budvi, tako da sva v vsakem primeru vedno skupaj. Si bo pa vzel dopust v času pred porodom in po njem, ko bo z mano v Sloveniji," nam je povedala in dodala, da so se ji v teh mesecih uresničile vse največje sanje. V košarico tistih neuresničenih trenutkov tako še vedno spada poroka, na katero pa bomo morali še malce počakati. "Datum poroke sva imela določen za letos, vendar sva se ga zaradi nosečnosti odločila prestaviti na prihodnje leto. Sicer bi bilo Admirju vseeno, ali se poročiva letos ali prihodnje leto, medtem ko sem si jaz želela letos uživati v nosečnosti, čas za organizacijo in poroko pa prestaviti na prihodnje leto," nam je pojasnila Iris in dodala, da je Admir odličen očka. "Eno princesko že ima in zdaj komaj čaka, da spozna še drugo. Je zelo dober, pozoren in ljubeč oče, kar je zame neprecenljivega pomena, saj sama nikoli nisem imela očeta, ki bi skrbel zame ali mi naklonil pozornost. Prav zato sem vedno sanjala o tem, da bom imela partnerja, ki bo pozoren in ljubeč oče najinih otrok," nam je iskreno povedala Iris in dodala, da so njegovo dobrosrčnost v trenutku začutili tudi njeni sorodniki. "Moja mami ga je vzljubila takoj, prav tako vsi otroci, ki živijo pri njej, od tega trije fantki, ki so ga dobesedno občudujoče 'napadli' in plezali po njem. (smeh) Ostale tri punce pa so ga sramežljivo opazovale z druge strani mize. Admir zna lepo z otroki, saj ima tudi sam že hčerko iz prvega zakona," nam je še povedala.

S prijatelji nazdravili imenu, sobico za Isabello že urejata

  • "Ko sva končno izvedela, da pričakujeva deklico, sem naredila seznam nekaj imen za punčke, s tem, da sta bili na vrhu najinega seznama Isabella in Ciara. Kmalu po tem sva se o imenih pogovarjala tudi s parom, zelo dobrima prijateljema v Budvi, ki sta nama potrdila, da je Isabella res lepo ime, in odločitev je padla. Tako smo tistega dne na prelepi lokaciji Dukley Gardens na sončku ob morju vsi skupaj nazdravili imenu Isabella," pojasnjuje Iris, ki se bo s partnerjem in prvorojenko mesec dni po porodu iz Slovenije vrnila v Budvo. "Vrnila se bova v najin novi dom, ki ga trenutno urejava, skupaj z novo otroško sobico za Isabello, in seveda v Budvi preživljala dneve z najino malo princesko," še dodaja.

Napisala: Kaja Milanič
Fotografije: osebni arhiv