Iris Mulej s hčerko Isabello nastavlja lica soncu v Črni gori

Iris Mulej s hčerko Isabello nastavlja lica soncu v Črni gori (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
12. 1. 2017

Manekenka Iris Mulej se trenutno mudi v sončni Črni gori, saj je tam njen drugi dom. Glede na to, da ima partner Admir Barčić tam posel, sta z nekajmesečno dojenčico Isabello spakirali kovčke in se podali na novo pustolovščino. A zapletlo se je že na začetku, saj je Iris kar nekaj časa kolebala med tem, ali naj se v Budvo odpravijo z letalom ali avtomobilom.

Iris nam je zaupala, da sta z Admirjem že dolgo časa načrtovala, kako bi izvedli tako pot, saj potovanje z nekajmesečnim dojenčkom le ni mačji kašelj. "Najprej sva načrtovala, da gremo vsi skupaj z avtom, ker je veliko stvari, ki ne gredo na letalo. Potem smo se odločili, da greva midve z Isabello na letalo, ker bo hitreje, ati pa z avtom pripelje prtljago in oba kužka. No, in potem smo se spet premislili, saj sem sama zelo navajena poti in nisem želela, da hodimo posebej. Želela sem, da gremo vsi skupaj, in to je bila zadnja odločitev," je povedala Iris in dodala, da je Isabella pot prenesla brez večjih problemov, saj je veliko spala. Večkrat so se tudi ustavili, takrat je uživala med nošenjem v naročju. Zadnjih nekaj kilometrov pred Budvo je postala že nestrpna in omagala takoj, ko so prispeli na lokacijo. "Črna gora je v bistvu naš drugi dom. Ker sva v novem stanovanju na svoji najljubši lokaciji Dukley Gardens in nama še en kup stvari manjka, sem šla po kratkih nakupih za okraske, saj sem si želela dom praznično okrasiti. To obdobje mi je bilo vedno pri srcu in komaj čakam, da nama bo jelko pomagala krasiti tudi najina princeska," se je raznežila novopečena mamica, ki je najdaljšo noč preživela v udobju svojega novega doma.

Idilična okolica

Ker je v Budvi skoraj vsak dan lepo in sončno vreme, se veliko sprehaja in vozi voziček ob morju. "Družimo se tudi s tukajšnjimi prijatelji, pojemo kosilo zunaj na sončku ali spijemo kavico ob morju ter nastavljamo lička soncu," je opisala svoj vsakdanjik in dodala, da se Isabella v Črni gori odlično počuti. "Malce je spremenila urnik spanja. Sedaj gre prej spat in prej vstane, sicer pa menim, da je ta lokacija zanjo odlična, saj smo zaradi lepšega vremena več na sprehodih, pa še sonček in morski zrak sta zelo ugodna za otroke," je še zaključila.

Barbara Majič

Priporočamo