Iris Mulej: S helikopterjem nad vulkan

Iris Mulej (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
24. 5. 2013

Manekenka Iris Mulej je v začetku maja odpotovala v Gvatemalo, kjer je poleg poslovnih priložnosti izkoristila nekaj časa za spoznavanje kulturnih znamenitosti.

Čeprav se na potovanja najraje odpravi s svojim izbrancem in fotografom Črtom, se je čez lužo tokrat odpravila sama, saj jo je tam čakalo kar nekaj poslovnih obveznosti. Ker ima Iris že nekaj časa svoje podjetje za organizacijo dogodkov, je navezala stik s tamkajšnjo agencijo Hypnotique productions.

"Sodelovati smo začeli prek enega izmed mojih moških modelov, ki je že delal za to agencijo in jim dal moj kontakt. Tako sva se z Velveth, solastnico agencije, seznanili in spoprijateljili. Njihove dejavnosti so zelo različne, od organizacije dogodkov, modnih revij, snemanja reklam in drugih manekenskih del do sodelovanja z modeli kot promotorji na dogodkih. In prav zadnje je privedlo do sodelovanja, saj bodo prva agencija v Srednji Ameriki, ki bodo na promocij­skih dogodkih sodelovali z evropskimi modeli."

Poleg poslovnih obveznosti si je seveda vzela čas tudi za znamenitosti. "Najprej smo se povzpeli na vulkan Pacaya, visok nekaj čez 2.500 metrov. Naslednji izlet je bil polet v prelepo mesto Antigua, drugi dan pa prelet čez prelepo vulkansko jezero Atitlan, obdano z vulkani, ki je znano tudi kot eno izmed najlepših jezer na svetu. Ustavili smo se na nekaj znanih turističnih lokacijah ob jezeru, in sicer v mestecu Panajachel, Santa Catarina in San Antonio," je povedala manekenka, ki je doživela samo eno neprijetno dogodivščino. Na vulkanu jo je namreč tako močno opeklo sonce, da se je morala preostanek delovnih počitnic skrivati pred sončnimi žarki.

Več o njenem obisku Gvatemale kot tudi o enkratni priložnosti, ki jo bodo dobila dekleta, ki bodo izbrana za trimesečno delo, preberite v novi številki revije Story, v kateri vas čaka tudi pestra fotogalerija!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 22/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 22/2013

Story Story 22/2013, od 22. 05. 2013