Iris Mulej se odlično znajde v kuhinji: Za svoje najbližje pogosto pripravi jed, ki hitro izgine s krožnikov!

Iris Mulej se odlično znajde v kuhinji: Za svoje najbližje pogosto pripravi jed, ki hitro izgine s krožnikov! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 11. 2022

Naša nekoč zelo uspešna manekenka je zdaj podjetnica, vplivnica, predvsem pa mamica dvema nadebudnežema.

Iris Mulej je še vedno nadvse atraktivna dama, ki s svojo družinico živi v Črni gori, a se redno vrača tudi v Slovenijo. Zelo je ponosna na svoja otroka, hčerkico Isabello in mlajšega sinčka Arrona, ki ju zelo rada malce pocrklja s kakšno dobroto.

Morda bo kdo presenečen ob dejstvu, da se Iris odlično znajde tudi v kuhinji, ne samo na modnih pistah. Svojim sledilcem je na Instagramu že večkrat pokazala kakšno dobroto, ki jo je pripravila za svoje najbližje. Ob eni od priložnosti pa jih je povsem očarala s preprosto sladico, ki je poleg vsega videti izjemno slastno.

Pokazala je, kako jo je pripravila in dodala še recept. Gre za priljubljeni tiramisu, in seveda - brez skrivne sestavine ne gre!

"Spet smo se ga vsi najedli, samo da sem danes naredila klasičen tiramisu, ker jagod nisem imela (no, ravno klasičen ni, ker ga jaz delam brez prave kave in jajc), je pa tko simpl, da mi ga pomagata narediti otroka. To je pa tista, zame “skrita” sestavina!," je med drugim zapisala ob sliki sočne in vabljive sladice.

No, tokrat je bil njen tiramisu sicer brez jagod, a tega je naredila ob neki drugi priložnosti. V vsakem primeru sta oba zagotovo hitro izginila s krožnikov.