Iris Mulej in Danijel Utješanović se selita na Bled

Iris in Danijel (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
10. 4. 2014

Čeprav je zvezo s producentom Danijelom Utješanovićem nekaj časa skrivala, manekenka Iris Mulej zdaj z veseljem prizna, da je znova zaljubljena. Čeprav tako močnih čustev tako hitro ni pričakovala, pa se je po koncu prejšnje zveze prepustila toku in se pustila presenetiti. In vsak dan ugotavlja, da je bila odločitev pravilna.

"Prvič uradno spoznala na modni reviji v Celju. Pozneje pa sem jo povabil na sestanek, da bi nastopila v filmu, pri katerem sem sodeloval kot producent. Iris se mi je namreč zdela idealna kandidatka za vlogo v filmu, obenem pa sem izkoristil priložnost, da jo lahko malce bolj spoznam.

Vse se je dogajalo zelo spontano, začela sva se družiti, tako poslovno kot zasebno, povabil sem jo tudi na premiero slovenskega filma v Ljubljani, slab mesec pozneje pa na filmski festival v Tuzlo. Tam sva se imela res super in tako se je najina zgodba začela razvijati. Vse se je zgodilo v manj kot mesecu, kar je bilo presenečenje za oba," pripoveduje Danijel, ki prizna, da se je moral navaditi na to, da je Iris oseba, ki je zelo medijsko izpostavljena.

Njuni življenji zdaj postajata vedno bolj prepleteni, ne le zasebno, temveč tudi poslovno ... Pred nekaj meseci sta Iris in Danijel namreč združila moči in tako sodelujeta na področju produkcije in filma, nekaj pa tudi pri filmskem festivalu Bled Film Festival, ki bo prvič potekal junija.

O življenju pod isto streho pa pravita: "Največkrat sva čez teden kar pri meni na Bledu, ob koncih tedna pa pri njeni mami blizu Celja, kjer si je Iris uredila res lep vikend/stanovanje. Se bova pa sčasoma ustalila kar na Bledu, kjer imamo zdaj tudi pisarne za festival, in mislim, da bo takšno idilično okolje najlepše za naju."

Več o svoji zvezi sta zaljubljenca brez zadržkov povedala v intervjuju, ki ga lahko preberete v aktualni številki revije Story.

story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 16/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 16/2014

Story Story 16/2014, od 09. 04. 2014