Iris Mulej povedala, kaj se ji je zgodilo, ko je poleti spet začela telovaditi, tega ni pričakovala

17. 11. 2023
Deli
Iris Mulej povedala, kaj se ji je zgodilo, ko je poleti spet začela telovaditi, tega ni pričakovala (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Iris Mulej priznava, da začetek ni bil najbolj enostaven.

Slovenska manekenka in vplivnica Iris Mulej je leta 2002 osvojila naslov Miss Universe Slovenije, leta 2006 pa je osvojila še naslov Miss Slovenije. Kljub temu da je od obeh naslovov minilo že kar nekaj let, se postava naše lepe vplivnice ni kaj veliko spremenila.

Iris je vmes dvakrat postala mamica, danes se njeni dnevni vrtijo okoli hčerke Isabelle in sina Arrona, ki ju neznansko obožuje in ne skriva, da si je vedno želela okusiti čare materinstva. Tudi dve nosečnosti se njene postave nista kaj veliko dotaknili, mnogi pa ji zavidajo, da je tako zelo vitka, da bi se še danes brez težav lahko sprehajala po modnih brveh.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Poleti pa se je vplivnica odločila za spremembe v svojem življenju, sklenila je, da je čas, da znova vpelje treninge v svoje življenje, ki jih že nekaj časa ni imela. Vsekakor pa je bil morda začetek kar malo preveč intenziven, saj je Iris na začetku čutila prav vse mišice.

"Ko se je moja lena rit to poletje spet lotila mal bolj migati, sem seveda pretiravala ... Moč in voljo sem imela, moje mišice pa po predolgi pavzi niso bile ravno zato ... Naslednji dan, sem seveda komaj hodila (pekla so me stegna, zadnjica in roke) 🙈😅🤪🤷🏻‍♀️," je zapisala na svojem Instagramu in potem razkrila, da si je pomagala z magnezijevo kremo, da so bile bolečine znosnejše.

No, vsekakor je videti, da so rezultati še kako vidni, danes je njena postava še bolj čvrsta in zdi se, da se ji leta niti malo ne poznajo, saj je takšna kot takrat, ko smo jo gledali na izboru za najlepšo v Sloveniji. Vsekakor pa velja povedati, da Iris tudi zelo pazi na prehrano in da vedno skrbi, da se na njenem krožniku znajdejo zdrave izbire in predvsem organsko pridelana hrana.

Doma tudi rada pripravi okusne sladice, ki so veliko bolj zdrave, kot če bi posegala po industrijsko pripravljenih izdelkih, njeno peko pa obožujeta tudi njena dva otroka, ki komaj čakata, da v domači kuhinji zadiši po peki in domačih dobrotah.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.