Iris Mulej: Težave v raju?

1. 2. 2015 | Vir: Nova
Deli

Na uredništvo je prispela vest, da naj bi se lepotica Iris Mulej v opojnem stanju sredi plesišča na enem izmed dogajanj decembrskega Kurzschlussa poljubljala z neznancem.

Novico nam je prek elektronske pošte sporočila bralka, ki je bila nadvse šokirana nad tem, kar je videla na lastne oči. "Bilo je proti koncu dogajanja, ko je bilo plesišče že napol prazno. V prostoru so ostali samo še tisti najbolj vztrajni žurerji, saj je bila zabava že v zatonu. Ko sem se sprehodila po plesišču, sem zagledala Iris Mulej v objemu nepoznatega moškega, ki pa nikakor ni bil njen fant Danijel. Prav to me je zmotilo, da je bil moški nepoznan, saj se sicer ne bi niti zamislila. Vem pa, da je bila Iris Mulej, in to v zelo opojnem stanju.

Po njenem obnašanju sodeč, si mislim celo, da je bilo v igri morda še kaj drugega kot zgolj alkohol." Zakaj nam je informacijo bralka zaupala šele po novem letu, je vsekakor vprašljivo, mi pa smo jo vseeno preverili pri Iris. Ker je nismo dobili na telefon, smo jo kontaktirali prek njenega družabnega omrežja in se je nemudoma odzvala. "Hiiii, ste me nasmejali. Nikoli v življenju še nisem bila v Kurzschlussu ... Tako da ne. Pa tudi, nikoli nisem tako pijana, da bi delala neumnosti, ker alkohol spijem nekajkrat na leto. In sem bolj proti alkoholu kot za," nam je v hipu odgovorila Iris, ki nam že dlje časa zagotavlja, da je srečno zaljubljena v svojega Danijela. Iris je sicer nekoč že povedala, da si je, ko je spoznala Danijela, želela nekaj časa ostati sama, a to še ne pomeni, da po tem hrepeni tudi danes. Oba z Danijelom imata, odkar sta par, veliko oboževalcev, a ju to ne gane, saj menda vidita samo drug drugega.

ZOJA AHLIN

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu