Iris Mulej z dojenjem v javnosti nima nobenih težav

Iris Mulej z dojenjem v javnosti nima nobenih težav (foto: Zaklop) Zaklop
2. 7. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej nima nobenih zadržkov, da bi dojila v javnosti.

"Tisti, ki mi sledite že dlje časa veste, da sem velika zagovornica dojenja in ne glede na to v kakšnih oblačilih sem bila v javnosti, vedno sem otroka podojila. Je pa res, da sem v primerih, ko sem imela bolj otežen dostop do prsi, z otrokom enostavno morala na wc ali v kakšen skrit kotiček," je bila na svojem Instagram profilu iskrena Iris Mulej.

Slovenska manekenka je nedavno še drugič postala mamica, ko je povila ljubkega sina Arrona. Iris ne skriva, da ji je materinska vloga pisana na kožo in da vsak prosti trenutek rada posveti svoji družini in skupnemu preživljanju časa.

Že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je s svojim zaročencem zgradila topel dom, družina pa velikokrat obišče tudi Slovenijo, da stari starši lahko uživajo v trenutkih s svojimi vnuki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#breastfeedinginpublic is now so much comfortable for me. 🤱🏻🙏☺️ • Tisti, ki mi sledite že dlje časa veste, da sem velika zagovornica dojenja in ne glede na to v kakšnih oblačilih sem bila v javnosti, vedno sem otroka podojila. Je pa res, da sem v primerih, ko sem imela bolj otežen dostop do prsi, z otrokom enostavno morala na wc ali v kakšen skrit kotiček. Ko pa sem preizkusila nekaj oblačil znamke @tibba.slovenija , sem ugotovila da je to nekaj obveznega, kar bi morala imeti vsaka doječa mamica. Nabavila sem si kar nekaj njihovih stvari, ki vam jih skozi svoje objave v bližnji prihodnosti še predstavim. 😉👍 • • • • #breastfeedingmama #breastfeedingmom #breastfeedingfriendly #tibbaclothes

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on