Iris Mulej z zaobljenim trebuščkom podžgala govorice

Iris Mulej (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
16. 10. 2014

Da je Iris Mulej zaljubljena do ušes, ni težko uganiti, saj si z Danijelom nežnosti izkazujeta na vsakem koraku. Lepotička se je tudi preselila na Bled, kjer si je dom ustvaril Danijel, zato z naslednjim korakom v zvezi ne bi presenetila nikogar.

"O družini sva se pogovarjala že na prvih zmenkih, a nisva določila nobenih datumov, ko bo, bo," je Iris zatrjevala spomladi, ko sta bila z Danijelom popolnoma zasedena z organizacijo blejskega filmskega festivala.

Parček, ki sicer nikoli ne počiva, pa je bil zaradi Irisinega nastopa v oddaji Moja Slovenija pred kratkim že deležen opletanja z jeziki na račun morebitne nosečnosti.

V oddaji se je lepotička namreč pojavila v oprijetem krilu oblikovalke Mirjam Bernard Varga, pod katerim ni bilo vse tako napeto, kot smo pri Iris sicer vajeni.

Bomo misico, manekenko in podjetnico kmalu videli v novi vlogi?

"Ne, le najedla sem se, obleka pa je bila volnena in malce preširoka, zato je bilo morda videti, kot da imam trebušček. Trenutno, vsaj nekaj let, družine še ne načrtujeva, saj imava še veliko poslovnih načrtov, ki zahtevajo tudi veliko potovanj, z otroki pa to ni ravno mogoče. Ko jih bom imela, si želim sama skrbeti zanje, ne bi jih želela neprestano dajati v varstvo," je zaupala Iris in dodala:

"Če bi bila noseča, tega ne bi skrivala. Priznam, da si v prihodnosti želim veliko družino. Tudi sama izhajam iz velike družine, imam brata in sestro, moja mama pa ima še rejniške otroke."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 42/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 42/2014

Story Story 42/2014, od 09. 10. 2014