Iris Mulej: Za Playboy tudi jahala!

Vir: Nova
6. 7. 2009

Na Playboyevih straneh, ki so namenjene izključno zelo znanim Slovenkam, ki so se pripravljene vsaj malo razgaliti, se bo končno predstavila tudi nekdanja miss Slovenije Iris Mulej. Čeprav je že dolga leta priznana manekenka za spodnje perilo, priznava, da je bila na snemanju vseeno v zadregi.

Kako jo lahko zgolj na pol golo fotografiranje spravi v zadrego, nam pravzaprav ni bilo najbolj jasno. Kolikokrat smo jo že videli na modni pisti v Liscinih mini tangicah in modrčkih, ki komaj pokrijejo bradavičko! A Iris pravi, da se gole kože na revijah spodnjega perila resda vidi veliko, a da se mane­kenke na pistah ne počutijo tako gole, kot se je ona v studiu.

Skrivnost: prozorne tangice

»Na modni brvi ali za snemanje katalogov zelo pogosto nosim prosojno ali čipkasto perilo, ki več odkriva kot zakriva, a pod njim je še eno perilo, prozorne tangice. Te so kot nekakšen ščit oziroma varovalo in nikoli nimam občutka, da sem na odru na pol gola, čeprav obiskovalci revij pač mislijo, da sem. Tokrat pa sem se v prosojnem bodiju počutila, kot bi bila res popolnoma gola,« pripoveduje lepotica.

Fotografova opozorila

In omeni še bistveno razliko med snemanjem reklam za spodnje perilo in njenim slikanjem za Playboy: »Neštetokrat sem že pozirala v spodnjem perilu oziroma na pol gola, a vedno z namenom, da se čim lepše predstavi perilo. Točno vem, kako se postaviti ali obrniti, da se detajli na modrčku ali hlačkah – čipka, pentljica ali perla, najlepše pokažejo. Tokrat me je moral fotograf Aleš Bravničar kar nekajkrat opozoriti, da sem v prvem planu jaz in da moram biti jaz seksi in zapeljiva. No, saj na koncu sva bila s posnetki oba zelo zadovoljna.«

Morda bo šla do konca

Na Playboyu so nam zaupali, da so Iris Mulej že večkrat povabili, da bi se slikala kot playmate – popolnoma gola. Doslej je vedno dejala, da 'še' ne, in enak odgovor smo dobili tudi mi. Torej obstaja upanje, da bo nekoč z 'duplerice' zasijala kot 'golotica'? »Umetniške fotografije golih žensk, ki so Playboyeva značilnost, so mi bile vedno všeč, rada jih pogledam, a za zdaj sebe v tej vlogi pač ne vidim. Kot za vse druge stvari v življenju pa dokončnega odgovora ne dajem rada, zato obvelja isti odgovor: za zdaj ne, morda nekoč,« je odločna.

Vedno v troje

Tudi na fotografiranje za Playboy je Iris prišla s svojima dvema moškima: partnerjem Črtom Slavcem in čivavo Tigerjem. Potrpežljivo sta čakala in spremljala, kaj se dogaja. Tiger je nekajkrat sicer srknil malo vode in pojedel nekaj pasjih briketov, Črt pa ga je med snemanjem popeljal še na krajši sprehod, lulati in kakati. Kot so skupaj prišli, so v troje tudi odšli.

 

Sonči Nered Čebašek