Iris Mulej zapisala ganljivo resnico o svojem srčnem izbrancu

Iris Mulej zapisala ganljivo resnico o svojem srčnem izbrancu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
31. 8. 2018

Slovenska manekenka Iris Mulej ne skriva, da v materinski vlogi naravnost uživa, uživa pa tudi v objemu svojega srčnega izbranca, ki jo je nedavno zaročil in jo bo kmalu popeljal pred oltar.

Iris Mulej je že nekaj časa srečna v objemu svojega srčnega izbranca Admirja Barčiča, s katerim sta se nedavno tudi zaročila. Admir jo je z zaročnim prstanom presenetil na njen rojstni dan, Iris pa ob tem ni skrivala solz sreče.

Njuna največja sreča pa je zagotovo njuna mala princeska Isabella, ki jo oba neznansko obožujeta. Iris ne skriva, da v materinstvu izjemno uživa in da je komaj dočakala, da bo lahko okusila čare materinstva, Admir pa prav tako komaj čaka na vsak prosti trenutek, ki ga lahko posveti svojima dvema princeskama.

Iris ne skriva, da je na svojega srčnega izbranca zelo ponosna in da si za svojo Isabello ne bi mogla zamisliti boljšega očeta. "Vsaka hčerka potrebuje ljubečega in skrbnega očeta, ki ji bo pokazal merila, po katerih bo nekoč sama ocenjevala moške," je zapisala in ob tem objavila nežno fotografijo Isabelle in Admirja.

Iris vsekakor živi svojo pravljico. S svojim zaročencem si je ustvarila družinsko gnezdece v Črni gori, kjer mlada družinica neznansko uživa.