Iryna Osypenko Nemec: Ima najhujše noge

Vir: Lea
13. 10. 2011

O tem, da se oči številnih moških ustavijo na prelepi manekenki Iryni Osypenko Nemec, ni dvoma. Je pa zanimivo, da tako moški kot ženske, vsaj po anketi našega spletnega portala, menijo, da je prav Iryna pri nas tista z najhujšimi nogami.

Med desetimi lepoticami, med katerimi so se znašle tako manekenke kot tudi pevke, igralke in plesalke, je namreč prav Iryna zasedla zavidljivo prvo mesto, ki so ji ga v največji meri pripisale prav ženske. Takoj za njo je pristala še ena ‘uvožena’ lepotica, plesalka in manekenka Nadiya Bychkova, tretje mesto pa je pripadlo Nini Osenar.

‘’Zelo sem počaščena in seveda mi laska, da so mi bralke in bralci namenili prvo mesto. Za ta izbor se jim toplo zahvaljujem, saj tudi meni, tako kot vsem ženskam, gode, ko mi nekdo izrazi kompliment,’’ nam je povedala Iryna, ki pa se mora, kot pravi, za svoje seksi in dolge noge zahvaliti materi naravi.

‘’Za obliko svojih nog mi ni treba prav nič storiti, čeprav skoraj vsak dan treniram, za njih pa se moram zahvaliti predvsem svojim genom. Med športnimi aktivnostmi prisegam na hojo, tek, kolesarjenje, poleti tudi plavanje, to počnem zaradi tega, ker v tem uživam in s tem vzdržujem svojo kondicijo. Zelo rada grem tudi peš v mesto in po opravkih,’’ je še povedala priljubljena lepotica.

Priporočamo