Iryna in Matjaž: Otroci so vseskozi v načrtu

Iryna Osypenko (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
26. 6. 2014

Ker bodo julija minila tri leta, odkar sta si Iryna in Matjaž Nemec prisegla večno zvestobo, smo lepo manekenko vprašali, kako kaj zakonsko življenje in ali z dragim že kaj razmišljata o povečanju družine.

"Zelo fajn, priporočam vsem tistim, ki se še niso opogumili. (smeh) Z Matjažem se zelo dobro razumeva in dopolnjujeva. Ne bom preveč razlagala, da ne bo izpadlo osladno," se smeji Iryna, ki nam brez težav odgovori tudi na vprašanje o potencialnem povečanju družine.

"Vsako poletje si rečeva, da bova naslednje leto začela o tem resno razmišljati, pa vedno pride nekaj vmes in odlagava. Vem pa, da v nedogled tega ne bova mogla početi," prizna Iryna, ki se v materinski vlogi vidi kmalu, se pa zaveda velike odgovornosti, ki bi ji bila dana.

"Kar malo me je strah te vloge. Dobro se zavedam, da je to velika odgovornost, veliko večja, kot si mogoče marsikdo misli. Ampak najbrž ni lepšega občutka, ko vidiš, da si vzgojil odlično osebo, ki bo lahko prispevala za dobrobit ljudi in naredila veliko dobrega."

Čeprav je v današnjem modnem svetu običajno, da se modeli le mesec ali dva po porodu vrnejo na pisto, pa Iryna ni prepričana, kaj bi storila, zagotovo pa ve, da bi brv pogrešala.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 26/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2014

Story Story 26/2014, od 19. 06. 2014