Iryna Osypenko Nemec: Mož zdaj več lika, nakupuje in pospravlja

Iryna Osypenko Nemec: Mož zdaj  več lika,  nakupuje in  pospravlja (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
10. 4. 2017

Predstavili so jo kot Slovenko z najdaljšimi nogami. Iryna je lepotica številnih vrlin, kar je dokazala tudi v oddaji Zvezde plešejo. In čeprav je za gledalce to najprej zabaven šov, je za tekmovalce to v resnici resno garanje. A kot pravi Iryna, je vse, v čemer uživaš, v resnici užitek.

Čeprav je že velikokrat povedala, da nima nobene preteklosti na plesnih odrih, priznava, da je ples ena izmed njenih velikih želja.

Kljub vsemu pa Iryne na plesiščih slovenskih nočnih klubov ne bomo videli pogosto, saj priznava, da se tam ne počuti najbolje. "Včasih se odpravim ven s prijateljicami, a je manj sproščeno, saj me ljudje pogosto prepoznajo in na sebi čutim poglede," nam je povedala in dodala, da sta nazadnje tako zaplesala z Matjažem kar na domači zabavi pri prijateljih.

Iryna Osypenko Nemec

A kot si lahko predstavljate, je za zahteven ritem treningov in oddaj potrebne veliko kondicije, čemur pa Iryna ne posveča nobene posebne pozornosti. "Pred oddajo sem veliko hodila v hribe in plesala doma. Kondicije sem imela dovolj in je imam še vedno, saj vse življenje živim športno, tako da na plesnih treningih nimam težav s kondicijo. Čeprav imam treninge vsak dan, nimam nobenega muskelfibra," nam je povedala in dodala, da ji pri usklajevanju vseh obveznosti zdaj bolj pomaga tudi Matjaž. "Matjaž mi stoji ob strani in me spodbuja. Zdaj gre večkrat v trgovino po hrano, pospravi stanovanje, tudi zlika si srajce. Razumem me, ko pridem domov utrujena," nam je še zaupala.

Kaja Milanič

Priporočamo