Iryna Osypenko Nemec skriva svoje načrte

9. 2. 2016

Postavna manekenka in komentatorka v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa Iryna Osypenko Nemec ne skriva, da uživa v televizijski vlogi ter se želi tudi v prihodnje še kdaj soočiti z vlogo, prek katere se je veliko naučila tudi o samem gostinstvu.

Iryno smo povprašali, ali nam razkrije, kakšni so načrti za pomlad in ali je v igri kakšna mamljiva ponudba za nastop v kakšnem od resničnostnih šovov.

Lepotica je previdna, a nam je brez zadržkov razkrila: "Z veseljem sem se preizkusila kot komentatorka in sobotne večere, pa še kakšen večer vmes, delila z gledalci. Lepo je slišati, ko mi kdo pove, da me je bilo prijetno gledati in poslušati in da sem jih s svojimi komentarji razveselila ali nasmejala, včasih pa dala misliti. Sama sem zelo uživala v tem projektu in že kar pogrešam vzdušje v studiu, svoje sokomentatorje in voditelja ter seveda studijsko občinstvo, ki vedno požene adrenalin po žilah. Kar se tiči planov za naprej, sem se naučila eno stvar, da preden se kaj dejansko ne zgodi, tega ne razlagam naprej. Lahko temu rečete tudi vraževerje, jaz pa temu rečem preprosto življenjske izkušnje."

Značke: Iryna Osypenko

Priporočamo