Iryna Osypenko Nemec v oddaji Zvezde plešejo spletla nova prijateljstva

Iryna Osypenko Nemec v oddaji Zvezde plešejo spletla nova prijateljstva (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
17. 5. 2017

Dolgonoga in elegantna manekenka Iryna si je po plesnih nastopih v oddaji Zvezde plešejo vzela čas zase za nabiranje nove energije. 

V poletnih mesecih jo namreč čakajo številni projekti. Mi smo jo povprašali, kako gleda na šov zdaj, ko ni več del njega, ter za koga stiska pesti, da bi na koncu bil najboljši.

"Zdaj malo drugače gledam na vse, kot takrat, ko sem še sodelovala. Si moram kar priznati, da bi bila v oddaji lahko veliko boljša, če bi se zmogla skoncentrirati samo na ples. A danes je vse to že lep spomin," nam v smehu razkrije Iryna.

"Navijam tako rekoč za vse pare, saj vsi dajo vse od sebe, se trudijo in poskušajo odplesati kar najboljše. Sama vem, da to ni tako lahko in enostavno. Iskreno, za tako preizkušnjo bi potrebovali več predznanja in veliko več treniranja, čeprav so prav vsi talentirani in tudi zelo vztrajni. V šovu sem spletla nova prijateljstva, in to je tisto, kar največ šteje. Verjamem, da bomo še kdaj imeli možnost, da se bomo družili in skupaj obujali plesne spomine. V teh pomladnih dneh sem pa z mislimi že v poletju in s polno paro delam tiste stvari, ki sem jih zaradi plesne oddaje morala pomakniti v ozadje," doda.

Priporočamo