Iryna Osypenko Nemec: Z očetom zaplesala le na poroki

Iryna Osypenko Nemec: Z očetom zaplesala le na poroki (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Story
2. 4. 2017

Iryna Osypenko Nemec nas je popolnoma začarala v oddaji šova Zvezde plešejo in pogled na družabna omrežja govori, da je podobnega mnenja večina slovenskih gledalcev.

Ples obožuje od nekdaj, čeprav se z njim ni nikoli zares ukvarjala. To pa v resnici ni pomembno, saj se z Iryno strinjava, da je pri vsem pomembno le to, da se zabavaš. "Žal mi je, da se nisem s plesom ukvarjala vse življenje," mi je povedala, ko sem jo vprašala, kako spretna je na plesišču.

Ne glede na vse pa je ples zaznamoval tudi velike trenutke njenega življenja, med drugim poroko. "Z očetom sem sicer zaplesala le na svoji poroki, je bilo pa zelo sproščeno in lepo," se je spomnila in dodala, da je poroka z Matjažem potekala brez posebnega protokola. "Celotno poroko sva imela zelo sproščeno pa tudi o plesu nisva vnaprej razmišljala in nisva imela posebnih priprav," je odgovorila na moje vprašanje o tem, ali sta tudi z možem, tako kot številni moderni mladoporočenci, na poroki uprizorila plesni spektakel. "Sva imela pa odlično zabavo, saj so nama v živo pele Sestre in vsi smo plesali na ponarodelo pesem 'Samo ljubezen'," je še dodala Iryna, ki je z Matjažem nazadnje zaplesala na domači zabavi s prijatelji. In ker je v zraku pomlad, sva se za trenutek dlje zadržali pri najpomembnejših moških v njenem življenju, možu in očetu. "Prvič sta se spoznala le nekaj dni pred poroko," je pripoved začela Iryna in dodala, da je bilo kljub temu vse zelo sproščeno. "Srečanje je bilo toplo in sproščeno. Imeli smo družinsko večerjo pri tašči in smo se šalili v rusko-slovenskem vzdušju," je o dogodku povedala lepotica, ki pa ob teh trenutkih ne skriva čustev. "Sem močna osebnost, a z intenzivnim čustvenim doživljanjem. Že ob gledanju žalostnih filmov skoraj vsakič jočem," je namreč pojasnila.

"Katarina je zvezda v najboljšem pomenu"

Pred kratkim nam je v oči padla fotografija, na kateri se široko smejita Iryna in Katarina Čas. Temnolaso lepotico smo povprašali o njuni skupni preteklosti. "Katarino poznam s prireditev, sodelovala pa je tudi z mojim možem. Z Matjažem se strinjava, da je Katarina ena od največjih, najbolj talentiranih in prizemljenih zvezd. Po vseh uspehih ostaja preprosta in prijazna, dala pa mi je tudi dober kozmetični nasvet. Zame je zvezda v najboljšem pomenu," je Iryna povedala o svetlolasi igralki.

Napisala: Kaja Milanič
Fotografije: Igor Zaplatil, Miro Majcen

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 13/2017

Story 13/2017, od 23. 03. 2017