Iryna Osypenko: Ujela pravega lepotca?!

Vir: Nova
17. 4. 2012

Vrhunska manekenka Iryna Osypenko Nemec, ki je srečno poročena s svojim Matjažem, se je na aprilskem vrhunsko izpeljanem drugem tednu mode v Ljubljani pojavila v družbi lepega in postavnega fanta, ki trenutno velja za najbolj vroč modni obraz v Sloveniji.

Iz skritih virov smo izvedeli, da je ta vroči in telesno izklesani fant maneken s slovenske obale, natančneje iz Izole, Renej Segulin, ki zelo uspešno deluje v okviru Iryinine modne agencije.

Mi smo seveda svežega primorskega lepotca tudi poklicali, da nam razkrije svoj pogled na modno goloto, saj se je za potrebe svoje modne predstavitvene mape pred časom popolnoma razgalil.

»Modna golota je po mojem osebnem mnenju nekakšna o umetnost, ki se prikaže skozi objektiv fotografa. V visoki modi je precej golote in temu primerno se moramo modeli tudi prilagajati, saj lahko prek fotografije poleg vsega prikažemo tudi zgodbo oziroma nekakšno sporočilo ljudem. Vesel sem, da me je skozi modno razgibano delo zelo hitro opazila Iryna Osypenko, pri kateri sem postopno postal tudi najbolj viden član njene na novo ustanovljene modne agencije,« nam je razkril Renej, ki mu ponudb za modno delo ne manjka.

Priporočamo