Iryna Osypenko: Z Matjažem že razmišljata o otrocih

Vir: Lea
5. 5. 2011

Lepotica Iryna Osypenko se je rodila v Zaporožju v Ukrajini. Na njen domači kraj jo vežejo lepi spomini, zlasti ker je otroštvo preživljala skupaj z bratom.

“Moj rojstni kraj je znan po tem, da ima najdaljšo ulico v Evropi, ima veliko elektrarno, znan pa je tudi po zelo dobrem rokometnem klubu,” pove Iryna. “Na ta kraj me vežejo lepi spomini, povezani z družino in s prijatelji. Tu živijo moji starši in brat ter seveda sorodniki. Posebni so ljudje, topli, prijazni, odprti, skratka pozitivni, čeprav se najdejo tudi takšni, s katerimi si ne bi želela na kavo,” prizna Iryna.

V dvoje

Iryna je odraščala skupaj z bratom. “Imam še brata in lepo nama je bilo, ker sva imela družbo. Navadila sva se deliti stvari in ljubezen staršev, zato se mi zdi, da je kar prav imeti vsaj dva otroka, čeprav imeti otroke ni samo zadovoljstvo, temveč tudi velika odgovornost in skrb.” Prav zaradi tega si Iryna tudi želi otroke, za katere ima tudi že izbrana imena.

“Vendar jih ne želim povedati. Sicer je škoda, da so današnji otroci tako obremenjeni. Navadno je razlog v tem, da morajo ugoditi željam ambicioznih staršev, ki mogoče premalokrat prisluhnejo željam in potrebam otrok. Svojih otrok ne bom preveč obremenjevala, bom pa poskušala ugoditi njihovim željam. Sama si želim, da bi svoje otroke vzgojila v samostojne in odgovorne ljudi, ki bodo znali sami poskrbeti zase, saj je delo lahko tudi veliko veselje,” še doda Iryna.

Priporočamo