Iryna Osypenko: Zaljubljena kot prvi dan

Vir: Lea
16. 2. 2012

Ena od odmevnih porok, ki so se lani zgodile na domačem parketu, je bila zagotovo poroka lepotice Iryne Osypenko in njenega srčnega izbranca Matjaža Nemca.

Parček uživa sadove skupnega življenja vsak dan in prav zaradi tega jima skupni romantični trenutki pomenijo še toliko več. “Z romantiko so povezana čustva, ki ti dajo polet in občutek, da si ljubljen in zaželen. Zame je bila najbolj romantična gesta, ki sem je bila deležna, zaroka. Tistih trenutkov ne bom nikoli pozabila in spomin nanje mi bo vedno priklical smeh in občutek topline,” prizna Iryna. In valentinovo zaradi tega Iryna spremlja z mešanimi občutki.

“Pravzaprav mi valentinovo ne pomeni nič posebnega, saj to ni praznik, ki bi bil povezan z našo tradicijo in kulturo, zato ga ne čutim kot poseben dan, ki bi ga želela preživeti drugače kot druge dneve v letu. Ker pa sem vesela drobnih pozornosti, se seveda razveselim, če me tisti, ki ga imam rada, preseneti z drobno pozornostjo.” Razkrila pa je tudi, kaj je bilo najlepše darilo, kar jih je kdaj dobila, ravno na 14. februarja. “To je bilo povabilo na kosilo na morje, kjer so morske dobrote še slastnejše kot v Ljubljani. Najbolj praktično darilo pa bi bilo obisk welness centra, kjer se je mogoče popolnoma predati dobremu počutju,” še prizna Iryna.

Priporočamo