Isaac Palma je Manco Špik spravil v jok!

Isaac Palma je Manco Špik spravil v jok! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
7. 1. 2017

Trenutno najbolj vročo glasbeno kombinacijo v Sloveniji, Manco in Isaaca, smo obiskali v studiu na eni od vaj za prihajajoče skupne nastope. Čeprav se poznata šele dober teden dni, sta delovala kot usklajena glasbena sodelavca.

Ko sta Manca Špik in Isaac Palma pred njegovim finalnim nastopom na šovu Slovenija ima talent posnela pesem in videospot Oba, si nista predstavljala, da bosta v hipu postala najbolj iskan video pri nas in da bosta čez noč postala najbolj aktualen glasbeni duet. Da je to sodelovanje nastalo, so bile krive Mančine solze. Solze, ki jih je povzročil prav Isaac, s katerim prepeva v njuni uspešnici. "Vedno sem bila zelo sentimentalna poslušalka in zelo dovzetna za izvedbe z ogromno čustvi. Pri Isaacovi avdiciji sem bila ne le navdušena, pač pa je tudi solzica pritekla, ko je zapel Mojo. Zelo podobno pa sem reagirala tudi, ko sem slišala končno verzijo najine skladbe. Le, da sem pri najini skladbi lila kot dež, ko sem jo prvič poslušala. Morda tudi zaradi presenečenja, ker je bilo vse skupaj tako hitro in si nisem mogla predstavljati, da bo tako noro izpadlo. Pravzaprav, ugotavljam, da sem ena jokica. In ko se to zgodi – je najverjetneje dober obet za skladbo." Manca nam je namreč zaupala, da je že ob videospotu za njen hit s Kvatropirci, Pesem, reagirala zelo podobno.

"Oba je moja prva skladba. Vedno sem se bal, kako in kakšna bo moja prva pesem, ko jo bom posnel, saj z njo in z njenim uspehom pokažeš, kako boš zastavil svojo pot. In če sem imel občutek, da so se mi z nastopom na Talentih začele uresničevati sanje, potem lahko zdaj mirno povem, da sem jih z uspehom videospota in skladbe presegel. Kajti nekaterih stvari ne moreš niti sanjati. Sem pa presrečen, da imam ob sebi nekoga, kot je moja Patricija, ker bi težko vse skupaj izpeljali, sploh pa ne tako hitro. Vesel sem, kako so naju oba sprejeli v ekipo Manca, Raay, Marjetka in vsi ustvarjalci najine pesmi. Nič čudnega, da se na snemanjih, vajah zabavamo in potem nastanejo tako prepričljive stvari."