Isaac Palma pripravil neverjetno presenečenje, tekle so tudi solze

Isaac Palma je leta 2016 na šovu Slovenija ima talent osvojil srca Slovenk. (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 5. 2019

Pevec Isaac Palma je na nedavni poroki poskrbel, da so solze tekle v potokih.

"Na to sončno soboto sem s pesmijo do oltarja pospremil dve zaljubljeni srci, ki sta se odločili za vedno hoditi skupaj. Presenečenje je uspelo in tekle so solze sreče," je vzhičeno na svojem Instagram profilu zapisal Isaac Palma, ki je tako mladima zakoncema polepšal njun dan.

Mladega argentinskega pevca Isaaca Palmo smo spoznali v šesti sezoni priljubljene oddaje Slovenija ima talent, kjer je osvajal s svojim glasom in stasom. 

Isaac je Slovenijo prvič obiskal pred petimi leti, v okviru izobraževanja svoje tedanje službe. Na Ptuju je spoznal Patricijo in njegovo življene se je hitro obrnilo na glavo. Odločil se je, da zapusti Argentino, se preseli na Ptuj, kaj hitro pa je sledila še poroka. Njuna ljubezen je danes trdnejša kot kdajkoli prej, mlada zaljubljenca pa uživata v vsakem skupnem trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na to sončno soboto sem s pesmijo do oltarja pospremil dve zaljubljeni srci, ki sta se odločili za vedno hoditi skupaj. Presenečenje je uspelo in tekle so solze sreče💕

A post shared by Isaac Palma 🎤🌴 (@isaacatetodo) on

Priporočamo