Isaac Palma s srčno izbranko Patricijo pričakuje otroka

Srečna zaljubljenca 
žarita od sreče. (foto: MATJAž OčKO) MATJAž OčKO
Vir: Nova
19. 2. 2019

Ker je bilo na naš članek glede ljubezni med Manco Špik in Isaacom Palmo precej odziva in tudi kar nekaj zaskrbljenosti, naj vas pomirimo, dragi bralci! 

Kot je že v zgodbi 'Objeta na parkirišču' povedala Manca Špik, je med njo in Isaacom le glasbena ljubezen in njuno novo glasbeno sodelovanje, pesem Po tebi mi diši ljubezen, ki jo že lahko slišite. Argentinec Isaac je namreč pravo ljubezen že našel. S svojo srčno izbranko Patricijo Brmež Palma bosta letos praznovala že tretjo obletnico poroke.

Kmalu pa jo bosta okronala še z rojstvom novega družinskega člana, kar nam je v telefonskem razgovoru – prijetno presenečena nad našo informacijo – potrdila tudi Patricija. “Res je, vaše informacije držijo, z Isaacom pričakujeva otroka. Sem presenečena, da ste tako hitro izvedeli, saj to za zdaj ve le nekaj ljudi,” je potrdila Isaakova izbranka, ki se tega srečnega dogodka izjemno veseli.

Spomnimo. Mladega argentinskega pevca Isaaca Palmo smo spoznali v šesti sezoni priljubljene oddaje Slovenija ima talent. Ko je pred petimi leti v okviru izobraževanja za tedanjo službo prvič obiskal našo deželo ter na Ptuju spoznal mlado Patricijo, se mu je življenje obrnilo na glavo. Zapustil je rodno Argentino, se preselil na Ptuj, kaj kmalu zatem pa je sledila že poroka s Patricijo, s katero si je pri nas ustvaril skupen dom ter skupno življenje, ki je še vedno tako čustveno in strastno kot prvi dan, kot sta se spoznala.

Besedilo: A. M. // Fotografije: Matjaž Očko