Isaac Palma (Slovenija ima talent) je tudi letos preživel praznike stran od družine

Isaac Palma (Slovenija ima talent) je tudi letos preživel praznike stran od družine (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
2. 1. 2017

Ko je na predizboru Isaac Palma stopil na oder oddaje Slovenija ima talent, je s svojo skladbo v trenutku osvojil srca slovenskih gledalcev. Nič drugače ni bilo niti v finalni oddaji, ko se mu je zmaga za las izmuznila.

A to v resnici niti ni pomembno. Res je, da bi si z nagrado najprej brez dvoma privoščil letalsko vozovnico do Argentine, česar si zdaj, na primer, ne more privoščiti. "Moje starše, sestre in brata sem nazadnje videl, ko sem prišel v Slovenijo pred letom dni. Zdaj se vidimo po Skypu, po Facebooku in aplikaciji Wazapp. Sicer ne tako pogosto, kot bi si želel, ampak vedno, ko lahko," nam je povedal in dodal, da svojo družino v Argentini zelo pogreša, kar še posebej velja za praznični čas. "To je drugi božič in drugo novo leto, ki ga bom tu preživel brez njih. Ampak mi smo vedno na zvezi. Tudi vse moje nastope, vse moje korake tukaj redno spremljajo. Ko sem nastopal na Slovenija ima talent, se je pri nas doma nabralo med 30 in 40 ljudi, ki so skupaj spremljali moje nastope," nam je namreč povedal in dodal, da nič drugače ni bilo niti med njegovih finalnim nastopom, ki so ga kljub časovni razliki spremljali tudi v Južni Ameriki.

Službo še išče

Kljub svojemu velikemu glasbenemu talentu pa Isaac še vedno aktivno išče službo. "V življenju bi se sicer rad ukvarja z glasbo, nobena skrivnost pa ni, da iščem službo nekje v okolici Ptuja. Tri dni pred finalnim nastopom sem imel razgovor v eni od tamkajšnjih tovarn, na odgovor pa še čakam," nam je povedal in dodal, da bi si z denarjem najprej privoščil letalsko vozovnico do Argentine, nato pa bi začel varčevati za novo stanovanje. S soprogo Patricijo si zdaj namreč streho nad glavo delita z njenimi starši, a ker si, kot otrok velike družine tudi sam želi veliko otrok, je o tem začel razmišljati že nekoliko prej. "Otroka sicer ne načrtujeva. Na prvem mestu je zdaj služba," nam je še povedal.

 KAJA MILANIČ

Priporočamo