Iščete plašček zase? Snaha Rosvite Pesek je izbrala te 3 modele, in svoje odločitve nikakor ne obžaluje!

3. 1. 2023
Deli
Iščete plašček zase? Snaha Rosvite Pesek je izbrala te 3 modele, in svoje odločitve nikakor ne obžaluje! (foto: Arhiv)
Arhiv

Čeprav so temperature trenutno dokaj prijazne za zimo, je plašč v tem letnem času nujni del "zimske opreme."

Nakup takega kosa ni mačji kašelj - temeljito je treba razmisliti in izbrati tak model, v katerem se počutimo dobro ter udobno hkrati, seveda pa mora biti tudi topel, da pogreje v tistih dneh, ko se temperature spustijo pod ničlo.

Uf, to so škornji, ki jih je zase izbrala Melani Mekicar - drzni model v nevsakdanji barvi, a na njej so videti fantastično!

Nastja Kramer Pesek je zagotovo ženska, ki ima veliko obveznosti, pri tem pa ne pozabi nase in na svoj videz. Zaradi dinamičnega in delovnega načina življenja zase izbira kose, ki so praktični in modni hkrati. Nedavno je svojim sledilcem pokazala, kakšne plašče je izbrala za to sezono in tudi razložila, zakaj se je odločila za take modele.

"Med nosečnostjo sem imela prvič v življenju dolgo bundo in ugotovila, da je to life (prav nikoli me ni zeblo v noge in ledvice) in mi še vedno ni jasno zakaj sem prej celo življenje nosila kratke bunde," je med drugim zapisala Nastja ob posnetku, na katerem jo lahko občudujemo v vseh treh modelih.

Neeee, tako velika je danes hčerka Jane Morelj, tukaj je zadnja fotografija in njeni lasje so sanjski

V uredništvu smo se strinjali, da ji vsi trije lepo pristojijo, a nam je še najbolj všeč prvi. Gre za plašč klasičnega kroja, ki se zaveže s pasom. Je temne barve, tako da je kombiniranje drugih barv nezahtevno in prihrani kar nekaj časa. Primeren je za bolj formalne priložnosti pa tudi za prosti čas, tako da je zagotovo prava izbira. S takim modelom res ne boste zgrešile, uporaben pa bo tudi v naslednjih sezonah, saj tak kroj na modnih navdušenkah opažamo že več sezon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)