Iskrena izpoved Saša Radoviča o ljubezni z Vesno

Vir: Story
21. 11. 2013

V medijih je odjeknilo, ko je Vesna Janković na svojem profilu na Facebooku oznanila ljubezen. Pa čeprav se je že dolgo šušljalo, da je njeno srce ogrel postavni osebni trener Sašo Radovič.

Sašo je že v medijih priznal, da se z Vesno poznata že več kot 20 let. "Prijatelja sva res že dolgo, a iskrice prej ni bilo ..." pravi in nadaljuje: "V bistvu se nisva nikoli skrivala, se pa tudi nisva želela javno izpostavljati."

A ljubezen je imela drugačne načrte. Zgodil se je Amor, ki ga ni nihče pričakoval. "Amor ... no mislim, da takšnih stvari ne moreš napovedati. Ko in če se zgodi, se pač zgodi."

Kljub vsemu pa je Vesna izpostavljena v medijih, in čeprav ne daje izjav, so določeni pritiski, pri katerih pa ji pomaga tudi Sašo.

"Seveda ji stojim ob strani! Z Vesno sva prijatelja res zelo dolgo. Že od nekdaj sem ji in ji bom tudi v prihodnje stal ob strani. Absolutno pa se tudi v takšnih trenutkih lahko razvijejo zelo močna čustva," še odkrito dopolni.

Več o tem, kaj ljubezen z Vesno pomeni postavnemu Mariborčanu, za katerim je že en neuspešen zakon, iz katerega ima dva otroka, izveste v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 48/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 48/2013

Story Story 48/2013, od 20. 11. 2013