Iskrena izpoved Slovenke: "Privlačijo me poročeni moški, doslej sem jih imela 3, to je moj fetiš"

Iskrena izpoved Slovenke: "Privlačijo me poročeni moški, doslej sem jih imela 3, to je moj fetiš" (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

Zapis se je pojavil na enem od slovenskih forumov in sprožil burno razpravo.

Na forumu Starševski čvek se je oglasila gospodična, ki jo privlačijo samo določeni moški - tisti, ki so v zvezi.

"Ima še kdo ta problem, da jo rajcajo poročeni, vezani? Do sedaj sem Imela 3 kao srečno poročene, dva sta imela že otroke, tretji pa je imel visoko nosečo ženo. Potem na žurki, v službi sem spoznala kar nekaj tipov, ki imajo punce. Vedno si vzamem to kot izziv, da jih zapeljem in potem odvržem. Kdo bi sploh hotel te izrodke. Ampak to je prav moj fetiš. Uživam v tem, ko to počnem. Kako je smešno poslušat kakšne punce, ko govorijo moj pa že ni tak haha. O pa je, sam ti to skriva.Nevem, zakaj me vsi ti, ki so “prepovedani” tako privlačijo."

Pod njenim zapisom se je zvrstilo kar nekaj mnenj in odgovorov, med drugim tudi tale:

"Dobiti hočeš to, kar kot otrok nisi dobila od staršev, verjetno od očeta – prave očetovske ljubezni. Hrepeniš po tem, da bi bila takrat kot majhna punčka odločna in bi si vzela to, kaj ti je pripadalo: objem, zavetje, podporo … Veš, življenje je zanimiva stvar, če stvari ne boš predelela (psihoterapija), se boš kaj hitro znašla na drugi strani, ko bo tvoj moški žrtev ene podobne ženske kot si ti danes. Nisi pa edina, sem že slišala za takšne stvari …"

Hmm, vsekakor zanimivo, kajne? Kaj pa bi ji svetovali vi?