Iva Čater je spregovorila o družinski tragediji

Vir: Lea
13. 11. 2013

26-letna Iva Čater, ki se je v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi borila za srce vinarja Jureta Štekarja, je gledalce povsem razburila, ko je prostovoljno zapustila šov.

A kaj, ko je mladenka že kmalu po vselitvi v Brda ugotovila, da svojega dragega preveč pogreša in da so njena čustva do fanta, ki ga pozna že nekaj časa, močnejša, kot je mislila.

Zato se je nehala boriti za Juretovo srce in je šov zapustila, potem ko je imela celodnevni glavobol in ni mogla opravljati nalog.

Iva nam je zaupala, da so glavoboli njena stalna težava, saj se ji pojavljajo že celo življenje, predvsem ko je v stresu, saj je imela v mladosti travmatično izkušnjo.

"Brata ni med nami že 12 let, a je še vedno težko," pove o družinski tragediji. Leta 2001, ko je Iva hodila v sedmi razred osnovne šole, je bil njen brat, ki je delal v očetovem avtoprevozniškem podjetju, namreč na poti v Črni gori, kjer so ga oropali in ubili.

Prav tragedija je glavni razlog, da se je Iva izučila za medicinsko sestro. Rada poudari, da ji v življenju veliko pomeni, da lahko pomaga drugim in rešuje življenja.