Iva Krajnc Bagola je v tem rumenem kostimu resnično podobna pravi divi, čudovita je, tega ne more obleči vsaka

Iva Krajnc Bagola je v tem rumenem kostimu resnično podobna pravi divi, čudovita je, tega ne more obleči vsaka (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2021

Naša priljubljena igralka se je prelevila v pravo divo, ki bi se lahko sprehodila po modnih pistah.

Iva Krajnc Bagola je res prava lepotica, ki se lahko postavi ob bok veliko mlajšim dekletom. Svojih let niti približno ne kaže, še posebej, ko si obleče kopalke. Poleti se je v njih že postavila pred objektiv in požela veliko komplimentov.

Zdaj pa je navdušila v čudovitem hlačnem kostimu živo rumene barve, ki ji pristoji kot ulit. Hlače so cigaretnega kroja in z modnim visokim pasom, suknjič pa je krojen klasično, z velikimi zavihki. Spodaj je oblekla top svetlejše barve, videz pa je zaokrožila z elegantnimi salonarji v barvi pudra.

Rumena barva je topla in lepo poživi vsak styling, tako da si jo velja večkrat privoščiti, morda samo v obliki kakšnega dodatka, rutke, šala, manjše torbice ... No, na Ivi je videti naravnost fenomenalno, se vam ne zdi?

"Odprta vrata, odprt um," je zapisala ob fotografiji, ki je požela navdušenje. Tudi zaradi pričeske - Ivini svetli lasje so počesani nazaj in ob straneh utrjeni, tako da njen obraz še bolj pride do izraza. Zdi se, da je naša igralka postala prava modna ikona, saj je njen slog že v preteklosti navdušil in še navdušuje tiste dame, ki se rade modno in elegantno oblečejo - Iva jim je pri tem zagotovo v navdih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola)