Iva Krajnc Bagola pokazala svojo princesko: Poglejte si, kako prisrčni sta mamica in hčerka

Iva Krajnc (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 7. 2020

Lepa fotografija mame in hčerke je nastala na počitnicah.

In že z nje je razvidno, da je mala Sofia nadvse podobna svoji mamici ter da odrašča v pravo malo lepotico, ki bo avgusta dopolnila sedem let. Sicer se Iva, njen soprog Aljoša in Sofia trenutno mudijo na počitnicah, kjer preživljajo veliko lepih skupnih trenutkov in ustvarjajo nepozabne spomine.

Lepa igralka, ki uspešno združuje kariero in družino, je pred časom v intervjuju za revijo Onaplus spregovorila o tem, kako jo je spremenilo materinstvo. Takrat je dejala: "Mislim, da precej, seveda me je in na bolje. Sem pa dobila tudi veliko novih strahov. Tudi takšnih širših, o dogajanju v svetu. Pa nisem človek, ki bi bil pretirano politično obremenjen. Prevzela me je nekakšna nemoč, nezmožnost spremeniti svet, v katerega vstopa moj otrok, ki je na začetku še tako nebogljeno bitje. Kako jo vzgojiti, ustvariti samostojno bitje, ki razmišlja s svojo glavo. Zdaj ko odrašča, mi prav ona pomaga krhati te strahove."

Očitno je, da je družinica zelo povezana in da se med seboj izjemno razumejo ter da  starša hčerkico vzgajata v zelo sproščenem in ljubečem duhu, kar je razvidno tudi iz prisrčne slike, na kateri tako Iva kot Sofia naravnost žarita.