Iva Krajnc Bagola v kopalkah: Neverjetno mladostna osupnila s sanjskimi nogami

Iva Krajnc Bagola v kopalkah: Neverjetno mladostna osupnila s sanjskimi nogami (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
26. 6. 2020

Igralka Iva Krajnc Bagola je videti tako zelo mladostno, da boste ob pogledu na njeno lepo postavo ostali brez besed.

Igralka Iva Krajnc Bagola ne skriva, da za svojo postavo še kako skrbi, da zelo pazi, kaj pride na njen krožnik in da tudi pridno trenira.

Ob nedavni fotografiji pa je s svojo postavo naravnost osupnila, saj je bila videti zares sanjsko.

Ko je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo v enodelnih kopalkah, so mnogi obnemeli, kako tudi ne bi, saj je videti fantastično, neverjetno mladostno, da o njenih dih jemajočih nogah niti ne govorimo.

Vse se zdi, da ima Iva zares odlično gensko zasnovo, seveda pa tudi sama izjemno lepo skrbi za svoje telo, zato ne preseneča, da je videti naravnost vrhunsko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @terme_krka Še zadnji škljoc📸 @primozbregar, pred počitnicami😊.@perfectmomentsports Priporočam❤ • • • • • • Na zunanjem kopališču v Termah Šmarješke Toplice 😍 vam omogočamo prijetno, umirjeno vzdušje, za brezskrben počitek v osrčju narave.⁠ ⁠ NOVOST je celodnevni najem plažnih postelj z baldahinom, v katerega je vključena tudi osvežilna pijača. 🍹⁠ 👨‍👧‍👦 Poletni utrip v Termah Šmarješke Toplice bo v znamenju sproščanja in popolnega odklopa od vsakdanjika. 🙂⁠ ⁠ Zunanji termalni bazeni so obdani s krošnjami dreves, ki zagotavljajo svežino, naravno senco in mir. 🌳 Uživate ob ptičjem petju, plavanju in razvajanju ob vodnih masažah.⁠ ⁠ Razgibate se ob vodni aerobiki. 👌 Veliko skrbi posvečamo kakovosti termalne vode, čistoči, varnosti in urejenosti. Poletna ponudba v lokalu Vrtina, ki se nahaja ob bazenu, je sveža in okusna. ⁠ .⁠ . #actress #actresslife #seasonfinished #seatime #holiday #smilemore #smile #pictureoftheday #wednesday #funday #funtimes #goodvibes #slovenija #instamood #beautiful #smarjesketoplice #termesmarjesketoplice #termekrka #nature #travel #photography #health #healthy #healthyliving #wellbeing #selflove#saunaday #spaday #spatime ⁠ ⁠

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola) on