Iva Krajnc in Aljoša Bagola: Njun veliki dan na Krasu

Iva Krajnc in Aljoša Bagola: Njun veliki dan na Krasu (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 7. 2016

Po tem, ko je bila tudi revija Story že večkrat radovedna, ko je pogovor nanesel na poroko igralke Ive Krajnc in Aljoše Bagole, je njun veliki dan minuli vikend končno dočakal svojo realnost. Na prostem, v družbi najožjih prijateljev in družine sta si po šestih letih zveze namreč obljubila večno zvestobo ...

O tem, ko je Aljoša po petih letih zveze za roko lanskega marca zaprosil svetlolaso igralko, smo lahko prebrali v eni izmed njegovih kolumn, tokrat pa smo izvedeli podrobnosti z njunega velikega dne, ki naj bi ga v družbi 20 svatov praznovala v objemu kraške narave. Čeprav sta tako Iva kot tudi Aljoša z vzhodnega dela Slovenije, sta prijatelje in družino tako počastila med kraškimi vinogradi, med svati pa je bilo opaziti nekaj znanih imen. Mladoporočenca sta na njun veliki dan tako pozdravila zakonca Mojca in Gregor Gruden pa igralca Tjaša Železnik in Uroš Smolej, ob čestitkah pa so se jim pridružili tudi drugi. Po poroki se bosta Iva in Aljoša odpravila na kratko poročno potovanje, na katerem se jima bo pridružila tudi hčerkica Sofia, saj si potovanja brez nje ne znata predstavljati.

Priprave v zadnjem trenutku

Že v zadnjem intervjuju nam je Iva priznala, da se z Aljošo na poroko nista evforično pripravljala. Iva si je pred obredom privoščila nekaj lepotnih tretmajev, saj je želela biti spočita in sveža. Poleg neinvazivne oblike liftinga je namreč poskrbela tudi za podrobnosti, kot sta skrbno urejena manikira in urejeno ličenje. Svojo vlogo na poroki pa naj bi imela tudi njuna mala Sofia, ki se je poroke izredno veselila. Še najbolj naj bi bila navdušena nad obleko, ki jo je nosila na ta veliki dan.

Napisala: Kaja Milanič
Fotografije: Goran Antley

Priporočamo