Ivana Honsić pozabila jecljati?!

Ivana Honsić (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
15. 5. 2013

Prikupna Ljubljančanka Ivana Honsić, ki si je minulo nedeljo s svojim polfinalnim nastopom priborila vstopnico za veliki finale šova Slovenija ima talent, se je takoj po razglasitvi že morala ukvarjati s plazom obtožb, da je na koncu 'pozabila' jecljati.

Ob razglasitvi voditeljev šova, ko sta poklicala njeno ime, se je namreč zahvalila vsem gledalcem za glasove in povedala, da se ji je uresničila velika želja. Vse to je Ivana povedala brez napake, torej brez kakršnegakoli jecljanja.

V trenutku so se na družbenih omrežjih pojavili zlobni komentarji, češ da je Ivana preprosto pozabila jecljati, nekateri pa so celo namignili, da je svojo govorno napako ves čas samo spretno igrala.

"Haha, sem slišala, da so se nekateri razpisali tudi o tem, a me ni prizadelo. Vedno sem odprto govorila o svoji govorni napaki, zato sem se temu preprosto nasmejala. Povem lahko samo to, da ob srečnih oziroma čustvenih trenutkih jecljanje lahko izgine. Tako kot pojem brez jecljanja se občasno zaradi srečnih trenutkov ne sliši moje govorne napake," je povedala nasmejana in srčna Ivana.

Utrinke iz zakulisja druge polfinalne oddaje, v kateri si je poleg Ivane vstopnico za finale priboril tudi mlad pevec Blaž Vidovič (ta je bil po koncu oddaje v čistem šoku), boste našli v novi številki revije Lea.

Priporočamo