Ivana Šundov: Z bolečinami na odru!

23. 7. 2009 | Vir: Lea
Deli

Te dni je voditeljica Ivana Šundov Hojan ponovno požela vse pohvale. V Splitu je skupaj z Duškom Čurličem vodila gala humanitarno prireditev, kjer se je zbralo precej denarja za otroke.

Ivana je sprva oklevala, saj jo že nekaj časa bremenijo zdravstvene težave. ‘’Še nekaj dni pred prireditvijo nisem vedela, ali bom nastopila,’’ je dejala Ivana. Kljub vsemu je prireditev vodila v velikem slogu in seveda profesionalno opravila svoje delo.

‘’Na prireditvi smo zbrali denarna sredstva v vrednosti skoraj 140 tisoč evrov, ki smo jih podarili vrtcu, namenjenemu otrokom s posebnimi potrebami,’’ nam je zaupala Ivana. Po sami prireditvi je dobila veliko pohval, saj sta z voditeljem Duškom resnično blestela. ‘’To, da opraviš dobro delo, zbereš več denarja, kot pričakuješ, in dobiš iskreno zahvalo ter še pohvalo, odtehta vse preostalo,’’ zadovoljno doda Ivana.

Na odru je blestela

Ivana že od nekdaj skrbi za urejen videz, s katerim se predstavlja na prireditvah. Tokrat pa je gledalce presenetila s pisanimi barvami obleke kreacije Hippy garden, ki ji je segala do kolen.

Skupaj z Duškom Čurličem sta bila celo razglašena za daleč najboljši televizijski par. ‘’Mogoče je ta svež poletni festivalski videz tudi pripomogel, da so bili odzivi več kot pozitivni.’’ Kljub vsemu pa je imela Ivana za odrom kar nekaj težav, saj jo že nekaj časa pestijo bolečine v hrbtenici.

‘’Zdaj je že veliko bolje in na srečo nisem imela tankih pet, ki bi me obremenjevale,’’ nam je še zaupala Ivana. V zaodrju pa je na skrivaj naredila tudi raztezne vaje, ki so ji olajšale neprijetne bolečine.