Ivanka Trump je odlična mama in poslovna ženska

Ivanka Trump je odlična mama in poslovna ženska (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
25. 12. 2017

Ivanka Trump, hčerka ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je že velikokrat izjavila, da zelo uspešno usklajuje poslovne obveznosti z družino in svojimi tremi otroki ...

Marsikdo bi rekel, da to seveda ni težko z vsem tem denarjem, pa vendarle. Ivanka (36) je strastna v vsem, kar počne. Aktivna je v politiki, saj je ožja sodelavka svojega očeta, aktivno sodeluje pri dizajniranju oblek za svojo modno linijo, hkrati pa je tudi ljubeča mama. Vsekakor je velik perfekcionist.

Njen dan se začne ob 5.00 zjutraj. Pravi, da ima tako do 7.00 dve uri časa, da postori marsikaj, preden se otroci zbudijo. Druženje z otroki se nato nadaljuje šele zvečer. "Zelo se potrudim, da sem z otroki vsak večer, ko zaspijo, pa se vrnem nazaj k delu," pravi Ivanka, ki na družbenem omrežju dostikrat objavi fotografije z otroki. Tudi tokrat je svoje oboževalce razveselila s fotografijo v dolgi elegantni rdeči obleki, pod katero so se igrali šestletna Arabella, štiriletni Joseph in dveletni Theodore.

"Ko pozno ponoči vidim svoje otročke, kako mirno spijo, se počutim blagoslovljeno," priznava Ivanka, ki pravi, da je njen najljubši del dneva družinski zajtrk s soprogom Jaredom Kushnerjem in tremi otroki. Sama pravi, da preden se prelevi v desno roko svojega očeta, predsednika Amerike, je predvsem mati in soproga. No, tudi njen soprog ima zelo dolg delovnik, a vseeno skupaj najdeta čas za rekreacijo in tako ju je mogoče velikokrat videti skupaj, kako tečeta po ulicah Washingtona. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia