Ivica Vergan bi ponovila plesno izkušnjo

Ivica Vergan bi ponovila plesno izkušnjo (foto: pop tv) pop tv
Vir: Lady
6. 6. 2018

Letošnja nepozabna tekmovalka plesnega šova Zvezde plešejo, Primorka Ivica Vergan, je s pozitivnim pristopom in plesnimi koraki pri svojih 67 letih skozi oddaje dokazala, da leta pri življenjskih podvigih in sanjah res niso ovira.

Nepogrešljiva članica ansambla Primorski fantje ne skriva, da je v svojih televizijskih nastopih uživala in da se nanje skrbno pripravljala v družbi vrhunskega slovenskega plesalca Mateja Krajcerja.

Ivica po odhodu iz šova ni bila prav nič razočarana, saj je sama sebi dokazala, da v sebi nosi ples, ki se mu tudi v prihodnje ne bo odrekla. "Šov je šov in nikoli ne veš, kako se na koncu zadeve ob glasovanju gledalcev obrnejo. Res sem neizmerno hvaležna gledalcem za tolikšno podporo, ki so mi jo srčno izkazovali v šovu. Že v prvi oddaji sem povedala, da se zavedam, da je nesmiselno razmišljati o tekmovanju v tem šovu. Udeleženci šova Zvezde plešejo smo si bili med sabo zelo različni. Sama sem vse vzela bolj za zabavo, izziv oziroma motivacijo, da še koga v mojih letih spodbudim k optimističnemu gledanju na prihodnost ter k zdravemu življenju.

Plesno izkušnjo  bi ponovila

Svoj cilj oz. plesni izziv sem dosegla v vseh pogledih. Presrečna sem, da sva ob Matejevih številnih plesnih obveznostih enkrat na teden dobila tudi v mojem Kopru, kjer pa ni bilo časa za kavo ob morju, ampak sva intenzivno trenirala plesno točko v modernem koprskem fitnes centru Fitmanija. Seveda pa je bila to zame izkušnja, ki bo zaznamovala moje življenje in se je bom z veseljem spominjala. Če bi mi bila dana možnost, bi vse z veseljem še kdaj ponovila. Iskreno upam, da ostaneva z Matejem  še dolgo prijatelja, vsekakor pa bom ponosno spremljala njegove dosežke v plesni karieri. Počasi prihaja poletje, doma me čaka veliko dela, ampak ob pomoči družine in prijateljev vem, da mi bo vse uspelo. Ob vikendih se bom spet veselo vrtela po odrih s Primorskimi fanti, verjetno bo veliko govora tudi o mojih nastopih v šovu. Vnuki pa tudi že pogrešajo svojo 'super nono'; počitnice so pri noni vedno noro zabavne."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, osebni arhiv, Bor Slana/POP TV