Ivica Vergan bi ponovila plesno zgodbo

Ivica Vergan bi ponovila plesno zgodbo (foto: Igor Zaplatil, Alpe, Pop TV) Igor Zaplatil, Alpe, Pop TV
Vir: Lady
30. 1. 2019

Ena najbolj priljubljenih tekmovalk zadnje sezone plesnega šova Zvezde plešejo je po mnenju večine gledalcev pred malimi zasloni bila energična in za svoja leta nadvse mladostna ter poskočna Primorka Ivica Vergan, ki si je s plesnimi nastopi ter usvojenim znanjem v oddaji uresničila dolgoletno sanjsko željo.

Ker se nova televizijska sezona priljubljenega plesnega šova bliža s svetlobno hitrostjo, smo poklicali lansko ljubljenko občinstva Ivico Vergan ter jo povprašali, kakšni spomini so ji ostali po tem velikem plesnem podvigu pred kamerami ter kaj svetuje tekmovalcem letošnje plesne sezone. “Z veliko nostalgije se spominjam svojega trimesečnega sodelovanja v lanskem plesnem šovu. Zdaj lahko priznam, da sem nekajkrat podvomila o sebi, vendar sem zelo odgovorno sprejela izziv in ponujeno priložnost, na katero sem čakala vse življenje. Za moj uspeh je bilo pomembno predvsem to, da me je podpiralo ogromno gledalcev, in seveda jih nisem smela niti hotela razočarati. Resnično sem se potrudila po svojih najboljših močeh. Seveda bi vse z veseljem še kdaj ponovila. Kajti ko enkrat zaplešeš s profesionalnim plesalcem, se kar malce razvadiš in postaneš prezahteven do naključnega soplesalca,” nam v smehu pove Ivica.

“No, za sprostitev in veselje pa se je vredno prilagajati. Vsem, ki se podajajo na to novo plesno dogodivščino, bi svetovala, naj ne jemljejo preveč resno pripomb sodnikov in negativnih kritik, naj maksimalno uživajo v svoji trenutni vlogi plesalca in naj dosledno upoštevajo vsa navodila in napotke svojih plesnih mentorjev. Predvsem pa naj ne jemljejo tega kot plesno tekmovanje. Iskreno iz srca jim želim veliko užitka in brez poškodb. Naj jim ostanejo plesno druženje, vaje in nastopi v lepem spominu, kot so meni.”

Nova sezona bo pokala od zvezd

Letošnja pomlad bo spet plesno obarvana, saj se bodo na plesni parket znova podali znani Slovenci, ki se bodo med seboj pomerili v vseh plesnih zvrsteh. Med 12 zvezdicami, ki se bodo vsak teden podale v nov izziv s profesionalnimi plesalci, bomo videli tudi Tanjo Žagar, zaljubljenca Špelo Grošelj in njenega Gregorja ter Borisa Kopitarja.Besedilo: Alojz Petrovčič, Anja P. Kontrec // Fotografiji: Igor Zaplatil, Alpe, Pop TV