Ivica Vergan iskreno o žirantih šova Zvezde plešejo

Ivica Vergan iskreno o žirantih šova Zvezde plešejo (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
16. 4. 2018

Pevka narodno-zabavne glasbe, poskočna in nadvse energična Primorka Ivica Vergan, se v letošnjem šovu Zvezde plešejo z veseljem uči plesnih korakov z vrhunskim slovenskim plesalcem Matejem Krajcerjem, ki je vidno ponosen na svojo soplesalko, saj iz oddaje v oddajo dokazuje, da naredi vse, da je točka videti plesno popolno.

Mi smo pred dnevi Ivico poklicali, da nam iz prve roke razkrije, kako nanjo vplivajo zabavni in strogi komentarji sodnikov oz. ali si jih jemlje k srcu. "Glede na to, da je bil ples v paru zame popolna neznanka, se ne bi rada spuščala v vsebino komentarjev sodnikov, ki so nedvomno strokovnjaki vsak na svojem področju. Malo me moti, da se ocenjuje vse enako, ne glede na fizične sposobnosti in starost, čeprav bi morala biti zadovoljna s svojimi ocenami glede na razliko v letih med sotekmovalnimi 'zvezdami'," pove v smehu.

"Če je to tako, verjetno že obstaja tehten razlog. Med sodelovanjem sem se veliko naučila, tako da nisem več ravno laik v plesnem izražanju. V glavnem pa z veseljem hodim na treninge in tekmovanja. Zelo se zabavamo in druženje ob nedeljah je polno smeha in sproščenega klepeta. Najtežje nam je vsem ob koncu oddaje, ko se je treba od enega para posloviti. Seveda nam dana ponovna možnost daje posebno motivacijo za sodelovanje v šovu. Če bi ostala do finala, ne bi imela nič proti."

Besedilo: Alojz Petrovčič