Ivica Vergan, Natalija Gros, Martina Plohl in Uroš Bitenc o svojih mamah na materinski dan!

Ivica Vergan, Natalija Gros, Martina Plohl in Uroš Bitenc o svojih mamah na materinski dan! (foto: Pop tv) Pop tv
25. 3. 2018

Tako so materinski dan danes doživljali Ivica Vergan, Natalija Gros, Martina Plohl in Uroš Bitenc.

Ivica Vergan

Moja mama je bila preprosta kmečka ženska in gospodinja. Ni izgubljala veliko časa z razvajanjem, vendar je bilo njeno ljubezen in skrb čutiti in videti na vsakem koraku. Mogoče sem zato jaz pretirano razvajala svoje potomce. Sama sem bila zato velikokrat deležna očitka, da jim dajem potuho. Kot mati sem zelo ponosna na svojo hčerko in sina, kajti zrasla sta v odgovorni in samostojni osebnosti in tudi sama že vzgajata svoje otroke v duhu spoštovanja in odgovornosti. Če bi lahko to srečo z nami delil še moj pokojni soprog, bi bila naša sreča popolna.

Natalija Gros

Rojstvo Ele in to, da sem postala mamica, je najlepši dan v mojem življenju. Zdaj tudi sama razumem, zakaj so to starši govorili s takim žarom. Res nikoli ne pozabiš trenutka, ko prvič vidiš svojega otroka in ko se dejansko zgodi ljubezen na prvi pogled, ki je brezpogojna in neomejena. Lepo je, da imamo mamice ta dan posvečen nam, tako se vsaj enkrat na leto spomnimo, kakšen dar in privilegij je to, da lahko dajemo novo življenje. Nosit otroka devet mesecev v sebi, je bilo zame nekaj najlepšega. Zdaj je od tega že tri leta in uživam v svoji vlogi biti mamica. Tako da naj živi materinski dan in hvala vsem mamicam, predvsem pa moji dragi mami, ki mi stoji ob strani že celo moje življenje.

Martina Plohl

Mama je vsekakor najpomembnejša oseba v življenju vsakega otroka in nobena vez ni močnejša od materine. Z mami imava pravilo, da enkrat na leto sami odpotujeva nekam na lepše in s tem krepiva najino vez mati-hči. Ker sem veliko odsotna, zaradi svojega poklica in obveznosti, mi ta čas preživet le z njo pomeni ogromno. Takrat imava možnost vsako jutro poklepetati ob skodelici prave turške kave (obe sva veliki ljubiteljici prave turške kave), uživati v pogovoru ob dobrem kosilu in se skupaj nasmejati ob kakšnem spominu iz otroštva.

Uroš Bitenc

Letosnji 25. marec bo pri nas nekaj posebnega - Antea bo prvič slavljena kot mamica. Lep občutek, ko ji bom lahko prvi podaril rožico, saj se samo enkrat zgodi, da prvič praznuješ materinski dan. Imava pa tudi lep spomin na lanski 25. marec, saj sva na ta dan uradno razkrila, da pričakujeva Ulo Sijaj.