Ivica Vergan pospešeno nabira plesno kondicijo!

Ivica Vergan pospešeno nabira plesno kondicijo! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
5. 3. 2018

Na letošnjem plesnem šovu Zvezde plešejo bo primorske barve v pomladnih dneh zastopala poskočna in nadvse simpatična Primorka Ivica Vergan iz Plavij pri Kopru, ki je širni Sloveniji poznana kot nepogrešljivi člen odličnega primorskega ansambla Primorski fantje.

Poskočna in temperamentna Primorka pred šovom in plesnimi izzivi ob vseh dnevnih obveznostih ne počiva.

Nabira plesno kondicijo

Ivica se zaveda, da ples zahteva pravo športno pripravljenost in kondicijo, zato že pridno trenira v športni telovadnici Nena GYM na Škofijah. "Že po prvih vajah v studiu, pred pripravami na veliki  šov Pop TV Zvezde plešejo, mi je bilo jasno, da kondicijska pripravljenost ni tako zanemarljiva, kot je sprva kazalo. Ker pa letni čas ni najprimernejši za nabiranje kondicije in energije v naravi, sem se odločila treninge opravljati le korak od doma," pove Ivica.

"Pospešeno treniram in krepim mišice v telovadnici v domačem kraju, in sicer pod budnim očesom trenerke in vodje Nena GYM na Škofijah. Seveda v času, ko ne pojem in skačem po odrih s svojo skupino Primorski fantje. Lani sem kot tekačica sodelovala na Istrskem maratonu in ga pretekla brez težav. Če me ne bi povabili v plesni šov, bi se letos verjetno preizkusila še na daljši progi. A mislim, da bo za zdaj poplesavanje kar zadostovalo."

Besedilo:  Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, osebni arhiv