Ivica Vergan (Primorski fantje) se je razveselila vabila v šov Zvezde plešejo

Ivica Vergan (Primorski fantje) se je razveselila vabila v šov Zvezde plešejo (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
6. 2. 2018

Letošnji plesni šov Zvezde plešejo, ki na male zaslone prihaja marca, je ob predstavitvi nekaterih medijskih imen ponovno zadel v polno. Primorske barve bo zastopala poskočna in nadvse simpatična Primorka Ivica Vergan s Plavij pri Kopru, ki je širni Sloveniji poznana kot nepogrešljivi člen odličnega primorskega ansambla Primorski fantje.

Šestinšestdesetletna Primorka, ki je za svoja leta videti res vrhunsko, ne skriva, da je recept za zdravje to, da človek v sebi nosi pozitivne misli in jih širi tudi med množico ljudi.

"Nasmejani in veseli obrazi pred menoj so največja motivacija in spodbuda zame. Takrat sem še bolj poskočna, še bolj temperamentna, še bolj uživam v svoji vlogi. Za ta privilegij sem zelo hvaležna, kajti zavedam se, da to ni vsakomur položeno v zibko," z nasmehom pove Ivica in doda, da jo je klic za sodelovanje v šovu nadvse presenetil, a obenem si ga šteje v čast.

"Telefonski klic je bil kot strela z jasnega, šok. Ma kaj boste z mano, staro babo, se vam ne zdi, da sem že malo preveč v letih, da bi me nekdo metal po zraku? A sem po premisleku in s pozitivno energijo ter mislimi bila v trenutku prepričana, da se vse da, samo verjeti in začeti je treba. Po naravi sem namreč zelo odgovorna oseba in vedno stremim k perfekciji, kar včasih vodi v razočaranje, ki pa ga zavedanje popolne angažiranosti vedno premaga."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe