Ivica Vergan uživala na snegu na Tasmaniji!

Ivica Vergan uživala na snegu na Tasmaniji! (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 8. 2018

Letošnja nepozabna tekmovalka v plesnem šovu Zvezde Plešejo, 67-letna Ivica Vergan, si po nastopih s skupino Primorski fantje najraje vzame čas zase. Preživi ga doma ali pa se v zadnjem trenutku odpravi na oddih, daleč proč od Slovenije.

Na začetku poletja nam je Verganova razkrila: "Na plažo ne grem prav rada, ker ne prenašam vročine. Le ko imam vnuke na počitnicah, se tudi sama rada po otročje sprostim in se z otroki noro zabavam. V senci domače pergole mi ugaja prebiranje kakšne dobre knjige. Zvečer pa ob soju sveč na terasi uživam ob poslušanju petja čričkov in slavčkov. Iskreno razmišljam, da bi si morda v najhujši vročini privoščila odklop in odpotovala na sever Evrope ali pa kar v Avstralijo."

Ivica je željo, da zbeži stran od saharske vročine na Primorskem, tudi uresničila ter se, kot nam je uspelo izvedeti, odpravila na zaslužen poletni oddih v Tasmanijo, predel med Avstralijo in Novo Zelandijo, kjer je v zimskih temperaturah uživala na polno. "To pa je dopust! Šest stopinj na drugem koncu sveta," je z nasmehom razkrila Ivica na svojem Facebook profilu.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv