Ivica Vergan: Vzdušje v ekipi je sproščeno

Ivica Vergan: Vzdušje v ekipi je sproščeno (foto: Jaka Ivančič) Jaka Ivančič
Vir: Lady
26. 3. 2018

Primorska plesna zvezdica v plesnem šovu Zvezde plešejo Ivica Vergan je že s prvimi nastopi v oddaji presenetila, saj je opazno, da se ji uresničujejo plesne sanje, o katerih je sanjala dolga leta.

Ob številnih treningih, ki sledijo takemu šovu, pa si poskočna pevka skupine Primorski fantje vzame čas za kakšno medijsko povabilo. Pred dnevi jo je Radio Capris z veseljem povabil med jutranje goste, kjer je Ivica v studiu voditelju, glasbeniku in radijcu Žigi Rustji razkrila številne zanimivosti iz svojega zasebnega življenja. Mi smo Ivico poklicali in vprašali, kako potekajo tedenske priprave na oddaje in kakšno je vzdušje v ekipi.

Vzdušje v ekipi je sproščeno

"Vzdušje v ekipi je zelo sproščeno. Vesela sem, da ne občutim nekega tekmovalnega odnosa med plesalci. Zdi se mi, kot da sem na neki gala plesni prireditvi, kjer se vsi zelo zabavamo in se med seboj spodbujamo. Ne predstavljamo si biti tekmovalni, saj smo zelo različni tako po starosti kot po poklicih in svojih zmožnostih," pove Ivica in doda: "Mislim, da bo za uvrstitev odločilno, kako se nekdo predstavi kot osebnost, kot karizma, kot to, kar v resnici je. Dodala bi še iskreno pozitivno sporočilo veselja, duhovitosti in pozitivne energije. Mediji so že pripeljali vzdušje pričakovanja do vrelišča. Prijetno so pred dnevi presenetili na Radiu Capris, saj je ob koncu pogovora sledilo nepričakovano sladko presenečenje – torta koprske kavarne Triglav. Kaj naj rečem, Obala je res zakon!"

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Primož Predalič, Jaka Ivančič, osebni arhiv

Priporočamo