Ivjana Banić ga je končno pokazala - svoj nasmešek z zobnim aparatom!

Ivjana Banić ga je končno pokazala - svoj nasmešek z zobnim aparatom! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
26. 7. 2021

Postavna radijka je o tem razmišljala že dolgo časa, a pred nekaj meseci se je le opogumila.

Lepa temnolasa radijska voditeljica Ivjana Banić je z družino lep čas živela na Havajih, a so se pred kratkim vrnili v Slovenijo. Pred nekaj meseci pa se je odločila za še en nov korak - za ortodontsko zdravljenje zob s pomočjo fiksnega aparata.

S tem je zaradi svoje službe kar lep čas odlašala, saj zaradi aparata nekolikanj drugače govori, zdaj, ko več ni v radijskem etru, pa razloga za odlašanje ni več bilo. Svojega aparata ne skriva, temveč se ponosno nasmeje, kar je pokazala v prisrčnem posnetku, ki ga je delila s svojimi sledilci na družbenem omrežju - ogledate si ga lahko s klikom na desno puščico.

Ko je začela nositi aparat, je zapisala, da to ni modni dodatek, ni zabavno niti romantično: "Ortodontija je cela jeba. Za čeljust, zobe itd. Je kar konkreten šok. Ni v tem ljubezni in romantike. Ravno nasprotno .. veliko dela na moji strani, na strani ortodontkinje in tudi zobarja."

V vsakem primeru je res dobro, da je sklenila poskrbeti za svoje zdravje in k temu morda spodbudila še koga, ki zaradi kakšnega krivega zoba skriva svoj nasmeh. Brez dvoma bo njen čez nekaj časa bleščeč, širok in lep!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)