Ivjana Banić ima po dveh porodih sanjsko postavo, poglejte si, kako ji pristoji ta bikini!

Ivjana Banić ima po dveh porodih sanjsko postavo, poglejte si, kako ji pristoji ta bikini! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 1. 2021

Priljubljena radijska voditeljica je prava lepotica!

Medtem ko je pri nas zima in se zavijamo v tople šale in bunde, Ivjana s svojo družino obiskuje plaže in plava v toplem morju, saj živijo na sončnih Havajih. Očitno ji je tamkajšnji način življenja pisan na kožo, saj je videti čudovito.

Svoje sledilce na družbenem omrežju redno razveseljuje s fotografijami, ki lepo ponazarjajo naravne lepote Havajev, a tokrat je v prvem planu prav ona. Objavila je sliko, na kateri je v bikinkah in pokazala svojo čvrsto postavo, ki je tudi po dveh porodih naravnost sanjska.

"KJE je TVOJ sweet spot za pitje kave? Hribi, zgodaj zjutraj, ko prilezeš ven iz tople koče?
Klopca pred blokom, kjer se v senčki dobite s sosedami? V vaškem kafiču na poti na šiht? Prva jutranja na šihtu ob kakšni trič trač partiji? Jst, če le lahko izbiram, najraje na plaži. Tud v Fiesi, v avtu zadekana, ko dež pada. Sam da se v morje gleda. V skoraj pol litrski termo flaški, obvezno @nanni_coffee_tea, kar si naročam iz Slovenije. Hvala, ker dostavljate. Nardim si ekstra črno kavo. Takšna mi je plaža. Takšna mi je duša," je zapisala vedno hudomušna Ivjana, ki jo poslušalci poznajo po hitrem jeziku in jo kar pošteno pogrešajo na radijskih valovih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)