Ivjana Banič je izgubila že vse odvečne kilograme

Ivjana Banič je izgubila že vse odvečne kilograme (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
13. 7. 2016

Simpatična radijka Ivjana Banič je marca prvič postala mamica mali deklici Vili. In ker se mlade mamice navadno spopadajo s tem, kako izgubiti odvečne kilograme, je med njenimi oboževalci toliko bolj odmevalo dejstvo, da je temnolaska na prvi fotografiji po porodu bolj vitka kot kdaj prej. A Ivjana pravi, da za njeno hitro izgubo kilogramov ni nobenega posebnega recepta ...

Tudi sama je bila presenečena, da je dva tedna po porodu izgubila že vse pridobljene kilograme.

"Mesec dni pozneje pa imam celo manj kilogramov kot pred zanositvijo," nam je povedala Ivjana in dodala, da v resnici še sama ne ve, v čem je trik, saj prehrani ne posveča posebne pozornosti. "Če povem po resnici, kaj vse jem, se bo nutricionistom in zaprisežencem zdrave prehrane obrnilo v želodcu. (smeh) Res se ne 'šparam', o dietah nisem nikoli razmišljala, jem vse, kar mi paše ... Priznam pa tudi, da sem zadnje mesece nosečnosti prelenarila," je razkrila in dodala, da je sicer tudi odvečni kilogrami ob takšnem veselju, kot ga je v njeno življenje prinesla prvorojenka Vila, ne bi motili.

"Veste kaj? Tudi če bi imela deset kilogramov odveč, bi mi bilo resnično vseeno. Pomembno mi je samo, da je moj otrok zdrav in da se lahko ukvarjam z njim. S svojim telesom in z njegovim oblikovanjem se bom ukvarjala takrat, ko bom imela več časa. Priznam, da se mi malce trebuščka še pozna," je povedala temnolaska in dodala, da ima prej kot z odvečnimi kilogrami težave s prevelikimi dojkami. "Te so se v nosečnosti povečale za kar sedem košaric, ampak to je zgodba za drugič," je dodala.